Αντιδράσεις προκαλεί βίντεο που δείχνει άλογα σε χωριό του Δήμου Τυρνάβου να «προσκυνούν» εκκλησιαστικές εικόνες σε πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής.

Δύο ισπανικά άλογα, ειδικά εκπαιδευμένα, βρέθηκαν στο επίκεντρο των εκδηλώσεων στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στο Αργυροπούλι Τυρνάβου.

Κατά τις διήμερες εκδηλώσεις στο Αργυροπούλι, στη μνήμη της Αγίας Παρασκευής, πλήθος κόσμου είδε ένα ιδιαίτερο θέαμα, με τα δύο άλογα να κάνουν φιγούρες και να προσκυνούν την εικόνα της Αγίας Παρασκευής.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του tirnavospress.gr, τα άλογα στέκονται μπροστά στις εκκλησιαστικές εικόνες και γονατίζουν μπροστά τους.

Όλα αυτά υπό τις οδηγίες του εκπαιδευτή τους, ο οποίος -όπως φαίνεται στα πλάνα του βίντεο- τα χτυπά με ένα ραβδί στα πόδια.

Μπορεί οι πιστοί που παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις της Αγίας Παρασκευής να έδειξαν εντυπωσιασμένοι από το θέαμα, χειροκροτώντας τις κινήσεις των αλόγων, όμως υπήρξε μερίδα χρηστών του διαδικτύου που αντέδρασε έντονα μπροστά σε αυτό το θέαμα.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ακόμη και οι πιστοί εναντιώθηκαν μπροστά σε αυτό το θέαμα, όπως φάνηκε από σχόλια που υπήρξαν στο κανάλι «Εκκλησία Online News Live» στο Youtube.

Στιγμιότυπο οθόνης 2022 08 02 125609

Προηγούμενο άρθρο«Ελληνικός εμφύλιος» για την είσοδο στους ομίλους
Επόμενο άρθροΔημόσιοι υπάλληλοι-σύνταξη: Ποιοι έχουν το «προνόμιο» εξαγοράς πλασματικών ετών με μικρότερο ποσό