Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε η παρουσιάστρια Άννα Πρέλεβιτς. Μίλησε για το «ναι» στην πρόταση γάμου του Νικήτα Νομικού, μίλησε για τη σχέση τους, και τα κοινά όνειρα που κάνουν.

«Ψήλωσα το καλοκαίρι της Α’ Γυμνασίου, κανένα αγόρι δε με φλέρταρε, ήμουν ο πρίγκιπας στις σχολικές παραστάσεις», αποκάλυψε η Άννα Πρέλεβιτς.

«Δεν κατάλαβα ποτέ ότι ο μπαμπάς μου ήταν μπασκετμπολίστας και ότι ήταν επώνυμος και σπουδαίος αθλητής», εξήγησε, ενώ πρόσθεσε ότι «Κάθε φορά που έχω σχέση ο μπαμπάς είναι ο πρώτος που το μαθαίνει».

«Όταν η αδελφή μου παντρεύτηκε τον Ινδό πρίγκιπα, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα έβαλα τσιρίδα», περιέγραψε η Άννα Πρέλεβιτς, ενώ μίλησε και για το σύντροφό της, Νικήτα Νομικό, με τον οποίο έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ετοιμάζονται για γάμο.

«Δε σκέφτομαι το γάμο από μικρή, αλλά τον άνθρωπό μου τον έχω βρει. Ό,τι κι αν πω για τον σύντροφό μου είναι λίγο. Έχουμε κοινά θέλω και όνειρα. Μένουμε μαζί με το σύντροφό μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Δε θα έκανα κάτι τηλεοπτικό με το Νικήτα, είναι πολύ χαμηλών τόνων, αν του το έλεγα θα γελούσε», ξεκαθάρισε, ενώ πρόσθεσε: «Έχω νιώσει έντονα ότι ο Νικήτας θα ήταν ο πατέρας του παιδιού μου. Κάνουμε κοινά όνειρα και απολαμβάνουμε την κάθε μας ημέρα».

To άρθρο Άννα Πρέλεβιτς: Ήμουν ο πρίγκιπας στις σχολικές παραστάσεις – Ο Νικήτας Νομικός και τα κοινά τους όνειρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον Βόλο (pics)
Επόμενο άρθροΈλον Μασκ: Η Tesla χάνει δισεκατομμύρια, πασχίζει να μην χρεοκοπήσει