Η Πάμελα Άντερσον κατήγγειλε τον γνωστό ηθοποιό Τιμ Άλεν για σεξουαλική παρενόχληση όταν η ίδια ήταν 23 χρονών, λέγοντας ότι κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε το πέος του στα γυρίσματα της σειράς Home Improvement το 1991. Φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς το είχε κάνει και σε άλλη συμπρωταγωνίστριά του. 

Ο Τιμ Άλεν – τότε – ήταν 37 ετών και δικαιολόγησε την πράξη του, αρνούμενος την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση, λέγοντας στην Πάμελα Άντερσον ότι το έκανε επειδή και αυτός την είδε γυμνή. «Τώρα είμαστε πάτσι», αναφέρει ότι της είπε, με την ίδια να γράφει στο βιβλίο της ότι «γέλασα αμήχανα» γιατί δεν ήξερε τι άλλο να κάνει.

«Άνοιξε τη ρόμπα του και μου έδειξε το πέος του γρήγορα- ήταν τελείως γυμνός από μέσα. Είπε ότι αυτό ήταν δίκαιο επειδή και αυτός με είχε δει γυμνή. Τώρα είμαστε πάτσι. Γέλασα με αμηχανία». Προφανώς, ο Τιμ Άλεν αναφερόταν στη γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει τότε η Πάμελα Άντερσον για το Playboy.

Ωστόσο, ο ηθοποιός σήμερα αρνείται ότι συνέβη αυτό.

«Όχι αυτό δε συνέβη ποτέ. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο» ανέφερε σε δήλωσή του στο Variety ο Τιμ Άλεν για τις αποκαλύψεις που κάνει η Πάμελα Άντερσον στο βιβλίο της, «Love, Pamela» το οποίο κυκλοφορεί μαζί με το ντοκιμαντέρ της στο Netflix στις 31 Ιανουαρίου.

Η παρόμοια χειρονομία στη συμπρωταγωνίστριά του

Το TMZ αναφέρει ότι, την ώρα που ο Τιμ Άλεν αρνείται ότι άνοιξε τη ρόμπα του και έδειξε το πέος του στην Πάμελα Άντερσον, ένα βίντεο από τα γυρίσματα της ίδιας σειράς τον δείχνει να κάνει την ίδια χειρονομία μπροστά στη συμπρωταγωνίστριά του Πατρίσια Ρίτσαρντσον.

Η Πατρίσια Ρίτσαρντσον ήταν η τηλεοπτική σύζυγος του Τιμ Άλεν στη σειρά Home Improvement. Σε μια σκηνή, ο Τιμ Άλεν φαίνεται να φοράει ένα κιλτ και η ηθοποιός ακούγεται να του λέει «θα το προτιμούσα να είναι πιο κοντό».

Τότε, ο Τιμ Άλεν κάνει μια κίνηση και σηκώνει το κιλτ του. Το σοκ στο πρόσωπο της Πατρίσια Ρίτσαρντσον είναι εμφανές αλλά μετά ακολουθεί γέλιο από την ίδια, τον Τιμ Άλεν και το επιτελείο. Στην κάμερα δεν φάνηκε τι μπορεί να είδε η ηθοποιός.

Σε δηλώσεις της στο TMZ, η Πατρίσια Ρίτσαρντσον είπε ότι «ο κόσμος με ρωτάει τι φάνηκε κάτω από το κιλτ. Η αλήθεια είναι πως ήταν ντυμένος αλλά σοκαρίστηκα από την κίνηση και μόνο, όχι ότι είδα έναν άντρα με μποξεράκι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΥποκλοπές: «Είσαι αλήτης» – Άγρια κόντρα Τζανακόπουλου – Κουμουτσάκου
Επόμενο άρθροΤσέλσι: «Σημαντική μεταγραφή ο Μαντουέκε»