Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021, 17:26

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (30/8) και για λογαριασμό του Άρη ο Γιάκουμπ Μπράμπετς. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Βικτόρια Πλζεν, έχει συμφωνήσει με τους «κίτρινους» για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αυτό που απομένει είναι να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να τεθεί στη συνέχεια στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ανυπομονώ να δω το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις, να γνωρίσω τους ανθρώπους του Άρη. Είναι μια πρόκληση, έχω προσδοκίες, όμως να υπογράψω πρώτα και μετά θα πούμε περισσότερα» είπε στις πρώτες δηλώσεις του από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο διεθνής Τσέχος αμυντικός και προσέθεσε για το πώς έμαθε για τον Άρη:

«Ρώτησα τους συμπαίκτες μου στην εθνική, τον Τόμας Βάτσλικ και τον Τόμας Πέκχαρτ, που έχουν παίξει στην Ελλάδα – για Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αντίστοιχα – και μου είπαν τα καλύτερα και με προέτρεψαν να έρθω». Αναφορικά, δε, με την κατάστασή του, ο Μπράμπετς ήταν ξεκάθαρος: «Είμαι έτοιμος να παίξω. Πάντα ήμουν έτοιμος, σε όλη μου την καριέρα. Έτσι είμαι και τώρα».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021, 17:28

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Μύλος των Ξωτικών επιστρέφει και προστατεύει το περιβάλλον
Επόμενο άρθροΚοροναϊός – 2.343 νέα κρούσματα και 19 θάνατοι – Στους 338 οι διασωληνωμένοι