Πολλά τα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο της 28χρονης στον Έβρο, που βρέθηκε νεκρή με τραύμα από μαχαίρι στο στήθος.

Αυτοκτονία ή έγκλημα; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει όπως φαίνεται με ευκολία σε αυτό το ερώτημα που βασανίζει την οικογένεια της 28χρονης.

«Αν αποδειχθεί αυτοκτονία, θα αποδεχθώ την απόφασή της» αναφέρει ο πατέρας της Βίκυς, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ερευνών.

«Η γυναίκα μου υποφέρει»

Μιλώντας για πρώτη φορά μετά το θάνατο της πρωτότοκης κόρης του ο πατέρας της 28χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Τυχερό του Έβρου υπογράμμισε πως αν αποδειχθεί ότι ήταν αυτοκτονία και όχι δολοφονία, θα αποδεχθεί την απόφασή της.

«Αν δεν βγουν επίσημα στοιχεία δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα. Αν πραγματικά αποδειχθεί ότι είναι αυτοχειρία ή δολοφονία, θα το πει το επίσημο κράτος, οι αρμόδιες υπηρεσίες. Να κάνουμε υποθέσεις ότι αυτοκτόνησε ή είναι δολοφονία; Αν ήταν αυτοκτονία, θα την αποδεχθώ κι αυτή την απόφασή της, αν αυτό ήθελε να κάνει, αν αποδειχθεί. Ρωτήστε 1000 άτομα. Αν πει ένας ότι ήταν αυτοκτονία, θα το παραδεχθώ κι εγώ» ανέφερε.

«Υποφέρει η γυναίκα μου, γυρίζει με μια μπλούζα της», είπε χαρακτηριστικά και μετέφερε το κλίμα θλίψης στο σπίτι της οικογένειας.

Το ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει πλέον την υπόθεση και με τα ευρήματα που συνελέγησαν γύρω από τη σωρό της 28χρονης, το μαχαίρι που βρέθηκε καρφωμένο στο στέρνο της και το κινητό της, βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αναλύσεις και τη διαλεύκανση της υπόθεσης, για το αν πρόκειται περί αυτοχειρίας ή εγκληματική πράξη.

Στον Έβρο Κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής

Να σημειωθεί πως από την Δευτέρα συμμετέχει στις έρευνες κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της 28χρονης Βίκυς. Βέβαια, τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας-νεκροτομής αλλά και της αστυνομίας τείνουν προς πρόκειται για αυτοχειρία, ωστόσο εξετάζονται ενδελεχώς όλα τα ενδεχόμενα.

Παράλληλα όπως αναφέρει το Evros-news.gr, η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε από τον Καθηγητή Ιατροδικαστικής Παύλο Παυλίδη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, επιβεβαίωσε τις αρχικές του εκτιμήσεις στην επιτόπου αυτοψία, πως πρόκειται για αυτοχειρία. Η 28χρονη κοπέλα αυτοκτόνησε, καρφώνοντας το μαχαίρι στο στήθος της.

Μάλιστα υπήρξαν στοιχεία που στηρίζει αυτή την εκτίμηση, όπως οι χαρακιές με το μαχαίρι στα χέρια, ο τρόπος που έγινε η αυτοχειρία και το χέρι με το οποίο κρατούσε το μαχαίρι. Επιπλέον, το μαχαίρι ανευρέθη κάτω από την μπλούζα της.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτα 15 ευρώ η μηνιαία κάρτα μετακίνησης των φοιτητών με την συγκοινωνία, στο Δήμο Αρταίων
Επόμενο άρθροΚ. Καραμανλής – Γ. Παπανδρέου: Νέοι ρόλοι για δύο πρώην