Άγριο έγκλημα στη Δάφνη. Ένας 39χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμά τους και στη συνέχεια εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου ομολόγησε την πράξη του.

Ο καθ` ομολογία δολοφόνος της συζύγου του, που φέρεται να την ζήλευε παράφορα, την σκότωσε με ένα μαχαίρι, την ώρα που ο 11χρονος γιος τους έλειπε από το σπίτι. Μετά το στυγερό έγκλημα κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και παραδόθηκε.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι είδαν το θύμα στο πάτωμα του υπνοδωματίου, μέσα σε λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι καβγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν συχνοί ακόμα και μέσα στο ψητοπωλείο, που διατηρούσαν σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα τους που διαπράχθηκε το φονικό. Η κοπέλα το τελευταίο χρονικό διάστημα έψαχνε δικαιολογίες προκειμένου να μην έρχεται στην εργασία της.

Μια γειτόνισσα της 31χρονης, όπως υποστηρίζει, είχε ακούσει πριν λίγες ημέρες τη νεαρή γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και είχε καλέσει την αστυνομία.

Ο τελευταίος τσακωμός φαίνεται να ήταν το πρωί. Ο καθ΄ ομολογία δράστης βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

Πηγή: ΕΡΤ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτον Ιωνικό ο Τουράμ
Επόμενο άρθρο«Καθαρή» η εξέταση του Αλμπάνη, εν αναμονή των αποτελεσμάτων για Μάνταλο