Στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης στη Ζάκυνθο άλλα δύο άτομα οδηγούνται στην φυλακή. Ο κύκλος των απολογιών για τους κατηγορούμενους, που άνοιξε το Σάββατο, ολοκληρώνεται σήμερα, την ώρα που έχει ήδη παραδοθεί στις Αρχές η μία εκ των δύο καταζητούμενων για εμπλοκή στην υπόθεση

Οι δύο φερόμενοι ως φυσικοί αυτουργοί, που φέρονται να άνοιξαν πυρ κατά του Κορφιάτη και της συζύγου του, το μεσημέρι της 9ης Ιουνίου κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οδηγήθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού και Ναυπλίου.

Στις φυλακές Ναυπλίου προφυλακίστηκε και ο 35χρονος που ανέλαβε να εξαφανίσει δακτυλικά και γενετικά αποτυπώματα από το φουσκωτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη μετάβαση και διαφυγή τους από τη Ζάκυνθο.

Τρεις από τους συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Ανάμεσα σ` αυτούς και ο απότακτος αστυνομικός που περιγράφεται στη δικογραφία του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης κατά του ζεύγους Κορφιάτη, που οδήγησε στο θάνατο της 38χρονης Χριστίνας Κλουτσινιώτη.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σήμερα, με την απολογία του τελευταίου κατηγορούμενου

Σήμερα παραδόθηκε στις αρχές η μια εκ των δύο καταζητούμενων για εμπλοκή στην υπόθεση, η 28χρονη γυναίκα.

Φέρεται να εκτελούσε χρέη συνεργού στην επίθεση, ενώ τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμενεται να παραδοθεί στις αρχές και ο διωκόμενος εφοπλιστής.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Σουλιώτης

Πηγή: ΕΡΤ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ UEFA επιβεβαίωσε ότι έστειλε επιστολές συμμετοχής σε Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ
Επόμενο άρθροΝΔ: Ο κ. Τσίπρας να καταδικάσει τον Π. Πολάκη για την ανάρτησή του για τα εμβόλια