Ένα νέο τραγούδι, που εμψυχώνει και ανεβάζει τη διάθεση σε όποιον το ακούσει, παρουσίασε η Κέιτι Πέρι (Katy Perry), μαζί με ένα κλιπ γεμάτο με τοπία της φύσης.

Στο κλιπ του «Daisies», η έγκυος Πέρι «σείεται» μέσα σε ένα λευκό φόρεμα στο αεράκι ενώ τραγουδάει σε ένα λιβάδι με λουλούδια ή πάνω σε μια βουνοκορφή το δειλινό, λικνίζοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της. Σε μια σκηνή, λύνει τον φιόγκο που κρατά το φόρεμα και μπαίνει στον χείμαρρο ακριβώς όπως την έφερε η μητέρα της στον κόσμο (και όπως σε λίγο θα φέρει στον κόσμο και το δικό της μωράκι).

«They said/I’m going nowhere/Tried to count me out/Took those sticks and stones/Showed ’em/I could build a house/They tell me that I’m crazy/But I’ll never let ’em/change me/Til they cover me in daisies,/daisies,/daisies» είναι οι τελευταίοι στίχοι.

Η αρραβωνιασμένη με τον Ορλάντο Μπλουμ, Κέιτι,αποκάλυψε, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι είναι έγκυος τον Μάρτιο, με το βιντεοκλίπ του «Never Worn White», στο οποίο έκανε ντεμπούτο η… κοιλιά της, «κουκούλι» του μωρού που βρίσκεται καθ’ οδόν. Θα είναι το πρώτο παιδάκι της ποπ σταρ και το δεύτερο του Ορλάντο (έχει ήδη τον εννιάχρονο Φλιν από τον γάμο του με την Μιράντα Κερ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑλλαγές στην επαγγελματική εκπαίδευση, στα δημοτικά, στα πειραματικά και στα πρότυπα σχολεία
Επόμενο άρθροΝέα ΚΥΑ για τις επιχειρήσεις που θα παραμείνουν κλειστές έως 24 Μαϊου – Ποιές λειτουργούν από 18 Μαΐου