Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Jennifer Lawrence θα γίνει πρώτη φορά μαμά.

Την είδηση πως η Jennifer Lawrence είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί αποκάλυψε το περιοδικό People. Και αυτό το επιβεβαιώνει ο μάνατζερ της ηθοποιού, σύμφωνα με το περιοδικό.

Όπως ανέφερε το People, ο εκπρόσωπος της Jennifer Lawrence επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της, αφού κυκλοφόρησε στο Twitter το απόγευμα της Τετάρτης (08.09.2021).

Η 31χρονη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της ταινίας Hunger Games είναι παντρεμένη με τον Κουκ Μαρόνεϊ, έναν νεοϋορκέζο έμπορο τέχνης. Παντρεύτηκαν το 2019.

Η Jennifer Lawrence βραβεύτηκε με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία “Οδηγός Αισιοδοξίας”.

Επίσης πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Bad Blood”, μια ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2022 και αναφέρεται στη ζωή της ιδρύτριας της εταιρείας Theranos, Ελίζαμπεθ Χολμς.

Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2018 με τον ίδιο τίτλο, το οποίο έγραψε ο δημοσιογράφος Τζον Καρέιρου, ο οποίος αποκάλυψε το σκάνδαλο.

Η Ελίζαμπεθ Χολμς είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον πλανήτη. Η 37χρονη σήμερα αντιμετωπίζει 12 διαφορετικές κατηγορίες περί απάτης για το σκάνδαλο Theranos.

Η εταιρεία ήταν μια start-up, που ίδρυσε η Χολμς, η οποία φιλοδοξούσε να φέρει την επανάσταση στις διαγνωστικές εξετάσεις.

Η Τζένιφερ Λόρενς ήταν, σύμφωνα με το Forbes, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο το 2015 και το 2016.

To άρθρο Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Jennifer Lawrence δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέτσας – Στο τραπέζι η επέκταση υποχρεωτικότητας – Σε ποιους κλάδους
Επόμενο άρθροΗ Ζέττα Μακρή στο 49 ο Φεστιβάλ Βιβλίου