Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020, 15:53

Πολυετές συμβόλαιο υπέγραψε με την Άρσεναλ ο Μπουκάγιο Σάκα. Οι «κανονιέρηδες» ήθελαν εδώ και αρκετούς μήνες να «δέσουν» στο Λονδίνο τον 18χρονο Άγγλο μέσο, καθώς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις από τότε που μπήκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου να… καραδοκούν, η ομάδα του Λονδίνου διατήρησε στο ρόστερ της τον νεαρό ταλαντούχο παίκτη, ανακοινώνοντας μάλιστα την Τετάρτη την παραμονή του στο “Emirates”.

Αν και στη σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Λονδίνου δεν αναφέρεται η ακριβής διάρκεια του νέου συμβολαίου του, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πενταετές συμβόλαιο.

«Ο 18χρονος βρίσκεται μαζί μας από την ηλικία των επτά ετών και έχει φοιτήσει στη ακαδημία ποδοσφαίρου μας «Hale End».

Προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν και μετρά 34 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα από το ντεμπούτο του στο Europa League τον Νοέμβριο του 2018.

Ο Μπουκάγιο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Premier League σε ηλικία 17 ετών στη νίκη με 4-1 επί της Φούλαμ την προηγούμενη σεζόν.

Πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του στην ανδρική ομάδα στη νίκη με 3-0 επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης τον περασμένο Σεπτέμβριο,» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των «κανονιέρηδων».

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020, 15:59

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑυτό είναι το ρομπότ που υποδέχεται τους ταξιδιώτες στο «Ελ. Βενιζέλος» (video)
Επόμενο άρθροΤα δρομολόγια του «Εξπρές Σκιάθος» μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου