Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μίλησε χθες βράδυ στο Αρκαλοχώρι, σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου. «Το δίλημμα είναι καθαρό», είπε και τόνισε, «δεν είναι Τσίπρας ή Μητσοτάκης, δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος, όπως επιχειρούν να εκβιάσουν τους πολίτες. Το δίλημμα είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή νέες περιπέτειες».

«Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής που σημαίνει δυνατό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές και τον ανεύθυνο λαϊκισμό. Σημαίνει εγγύηση απέναντι σε μια ανεξέλεγκτη κυριαρχία της ΝΔ και απέναντι σε ένα ανεύθυνο και αχαλίνωτο ΣΥΡΙΖΑ. Σημαίνει εγγύηση για την ομαλότητα και την πολιτική σταθερότητα στην χώρα. Σημαίνει ισχυρή φωνή του κόσμου της εργασίας, των επιχειρήσεων της επιστήμης, των αγροτών, των συνταξιούχων, των νέων ανθρώπων», επισήμανε η κα. Γεννηματά.
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφερόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ και στον πρωθυπουργό υπογράμμισε: «Ο κ. Τσίπρας αποδοκιμάστηκε και φεύγει.
Αφήνει όμως πίσω μεγάλη ζημιά και βαριά κληρονομιά. Δεσμεύσεις που καθήλωσαν την οικονομία, εξοντωτικούς φόρους, φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης, εγκατάλειψη της νέας γενιάς».
Συνεχίζοντας τόνισε ότι δεν είναι λύση η επιστροφή στην δεξιά, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι η παράταξη που ευθύνεται, με την καταστροφική πολιτική της, την περίοδο 2004-2009, για την κρίση και τα μνημόνια που μας βασανίζουν ακόμη. Μια πολιτική που ο κ. Μητσοτάκης αρνείται πεισματικά να αποκηρύξει. Δείχνουν αμετανόητοι, έτοιμοι να επαναλάβουν τα ίδια λάθη».
Η κα. Γεννηματά στάθηκε και στον Ανδρέα Παπανδρέου και στα 100 χρόνια από τη γέννησή του λέγοντας: «Ο Ανδρέας μας έμαθε να μη συμβιβαζόμαστε. Ο Ανδρέας μας έμαθε να αγωνιζόμαστε για την Αλλαγή. Συνεχίζουμε στον δρόμο του. Με το Κίνημα Αλλαγής ξανά μπροστά για να γυρίσει η χώρα σελίδα. Είναι ώρα επιστρέψει η λογική στη χώρα».

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑ. Τσίπρας: «Μπροστά μας η πιο κρίσιμη εβδομάδα»
Επόμενο άρθροΣυνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου – ert.gr