Μοιράσου το άρθρο:

Συζήτηση με τους υποψήφιους στους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιοχή της Ανατολικής Σάμου, πραγματοποίησε χτες η Λαϊκή Συσπείρωση , καθώς και με όσους έδωσαν μαζί τη μάχη των τριπλών εκλογών.

Με ανακοίνωσή της η “Λαϊκή Συσπείρωση ανατολικής Σάμου” αναφέρει:

“Με την παρουσία και τις τοποθετήσεις τους υπογράμμισαν την ακλόνητη θέλησή τους να ολοκληρώσουν την εκλογική μάχη με τη δραστηριότητά τους μπροστά στις εθνικές εκλογές στις 7 Ιούλη.

 

Στη σύσκεψη μίλησε ο Κώστας Τζίχας μέλος της Τ.Ε Σάμου του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος το οποίο χαρακτήρισε αρνητικό για το λαό και τη νεολαία με βάση το συσχετισμό που διαμορφώθηκε. «Ο λαός της περιοχής μας – σημείωσε – θα κληθεί το επόμενο διάστημα να χρηματοδοτήσει από το ήδη πενιχρό του εισόδημα τις όποιες υπηρεσίες και έργα θα παρέχει ο δήμος. Όσα προβλέπει ο Κλεισθένης αποτελούν το πρόγραμμα των άλλων παρατάξεων και θα μπουν σε εφαρμογή από τη νέα δημοτική αρχή. Γι’ αυτό δεν πρέπει να υπάρξει καμιά επανάπαυση, καμιά αναμονή. Όσο μας αφορά θα πρωτοστατήσουμε ,όπως άλλωστε κάνουμε πάντα, στην αποκάλυψη όλων των αντιλαϊκών σχεδιασμών και στην οργάνωση της αντίστασης του λαού για να μην προχωρήσουν. Για να μπουν μπροστά οι λαϊκές ανάγκες και η εξυπηρέτησή τους»

 

Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αφορούσε στην καλύτερη προετοιμασία της μάχης των βουλευτικών εκλογών και πως η φωνή του ΚΚΕ θα φτάσει όχι μόνο σε όσους στήριξαν τα ψηφοδέλτιά του σε αυτές τις εκλογές, αλλά και σε όσους σκέφτηκαν να ψηφίσουν αλλά τελικά δεν έκαναν το βήμα.

 

Η πλούσια και ενθουσιώδης δουλειά που έγινε στην προεκλογική περίοδο, η πρωτοπόρα δραστηριότητα της δημοτικής ομάδας του ΚΚΕ, η συμμετοχή μας σε όλες τις λαϊκές και εργατικές κινητοποιήσεις, είναι παρακαταθήκη και στέρεο εφαλτήριο για την εκλογική μάχη, από την οποία πρέπει να βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ, για να βγει δυνατός ο λαός και να αντιπαλέψει αποφασιστικά τις αντιλαϊκές δεσμεύσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και των άλλων αστικών κομμάτων.

 

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με δηλωμένη την αποφασιστικότητα όλων. Όπως τονίστηκε στο κλείσιμο από τον Κώστα Τζίχα, «Το δικό μας σύνθημα πρέπει να είναι: Τώρα ψηφίζουμε ποιο Κόμμα, ποια πολιτική δύναμη θα σταθεί με αξιώσεις απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, όλων των αστικών κομμάτων και της ΕΕ. Ποιος θα αντισταθεί, ποιος θα οργανώσει τη λαϊκή πάλη και τη λαϊκή εργατική αντεπίθεση για να πάρει ο λαός πίσω τα κλεμμένα. Και αυτό μπορεί να είναι μόνο το ΚΚΕ

 

Πάνω σ’ αυτό το έδαφος συνεχίζουμε με πείσμα να δίνουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών, πραγματοποιώντας ένα ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα στο λαό, στους εργαζόμενους.

 

Με πνεύμα συντροφικότητας και πεποίθησης ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα σας καλούμε να μπούμε μαζί χωρίς καθυστέρηση στη μάχη, με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία, για πιο ισχυρό ΚΚΕ!»

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ Ικαρία μπαίνει δυναμικά στην πράσινη ενέργεια με την υβριδικό έργο της ΔΕΗ Ανανεώσιμες
Επόμενο άρθροΛαγκάδια Αρκαδίας: Εργαστήριο για την τέχνη της πέτρας