Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Ρεθύμνης και το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, διοργανώνουν μια βραδιά αφιερωμένη στον Κρητικό Αμπελώνα το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019.

Στην εκδήλωση γευσιγνωσίας Wines of Crete @ Fortezza οινόφιλοι, αλλά και επαγγελματίες του οίνου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εεπώνυμο, εμφιαλωμένο κρητικό κρασί από 26 μέλη του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους πίσω από την «ετικέτα».

Οι ξένοι επισκέπτες θα μυηθούν στις κρητικές ποικιλίες από την οινοχόο, Υρώ Κολιακουδάκη, από τις 20:15 έως τις 20:45, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην έκθεση.

Τη γευσιγνωσία θα συνοδέψουν με τις μελωδίες τους ο Δημήτρης Κατακουζηνός και η Νέλλη Βαβάση.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι το οινοτουριστικό πρακτορείο Crete Wine Escapes. Η εκδήλωση αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.

Ταυτόχρονα την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη στον Δημοτικό Κήπο του Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί η 8η Γιορτή Κρητικής Διατροφής. Στην έκθεση αυτή θα συμμετάσχουν δεκάδες παραγωγοί της Κρήτης με παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα προϊόντα διατροφής. Αυτές τις αφιερωμένες στη γεύση βραδιές θα συνοδεύσουν μουσικές και χορευτικά συγκροτήματα. Δείτε εδώ το αφιέρωμα του ert.gr στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το 2018, χρονιά κατά την οποία το Ρέθυμνο είχε ανακυρηχθεί ως Ευρωπαϊκή πόλη του κρασιού από το δίκτυο Resevin.

info

Wines of Crete @ Fortezza

• Ημερ/νία: Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019
• Ώρα: 20:00-23:30
• Τιμή εισόδου: 7€ (συμπεριλαμβάνεται ποτήρι γευσιγνωσίας)


Επιμέλεια: Αλεξάνδρα Δέδου

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚανένας κίνδυνος για τα παιδιά και τα βρέφη στο “Μητέρα”
Επόμενο άρθροΤο ΣτΕ ενέκρινε τη συνέχιση διαδικασίας διορισμού 4.500 ατόμων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση