Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το από 28/01/2020 13:00 Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού  της ΕΜΥ, σήμερα Τετάρτη 29/01/2020 στο Βορειοδυτικό Αιγαίο θα επικρατήσουν άνεμοι Δυτικοί Νοτιοδυτικοί εντάσεως 4 με 6 BF και στα νότια 7 BF και πρόσκαιρα το μεσημέρι έως 8 BF.

Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.

Οι χειμερινοί κολυμβητές συστήνεται όπως αποφεύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού. Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους, και να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου. Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα. Ναυτικοί πράκτορες που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ: 2421353800 & 108).

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Μέσα στη βρωμιά το κτίριο του ΕΟΤ στο Πάρκο Ρήγα Φεραίου – Καταγγελία ακροατή στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ (φωτό)
Επόμενο άρθροΕπενδύσεις και αμυντική συνεργασία στις συνομιλίες Μητσοτάκη-Μακρόν συνάντηση και με Σαρλ Μισέλ (video)