Ο Σερραίος αμυντικός Χρήστος Καρυπίδης αναλαμβάνει τον ρόλο του υπευθύνου του αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ουσιαστικά είναι ο αντικαταστάτης του Παντελή Κωνσταντινίδη στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Χρήστος Καρυπίδης με καταγωγή από την Αναγέννηση Σερρών (γεννήθηκε στην Αναγέννηση στις 02.12.1982), είχε τις πρώτες ποδοσφαιρικές παραστάσεις σε μικρή ηλικία από τον Οδυσσέα Αναγέννησης (το πατρικό του σπίτι βρίσκεται απέναντι από το γήπεδο του Οδυσσέα) και εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο Σερραίος αμυντικός είχε μια εξαιρετική πορεία στο ποδόσφαιρο, αγωνίστηκε στην Εθνική Ελπίδων κι έχει 154 συμμετοχές στην Α εθνική με τον ΠΑΟΚ, τη Ξάνθη, τον Πλατανιά και τη Λαμία, 39 συμμετοχές στη Β εθνική με την Καβάλα και την Κέρκυρα και 26 στη Γ εθνική με την Καβάλα. Ο Χρήστος Καρυπίδης αγωνίστηκε από το 2006 έως το 2009 στη Σκωτία και στη Χάρτς και από το 2009 έως το 2014 στην Κύπρο με την Ομόνοια Λευκωσίας, τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Χρήστος Καρυπίδης από τη νέα του θέση θα βρίσκεται δίπλα στον Δημήτρη Σαραϊδάρη που ήδη έχει αναλάβει τον πιο αναβαθμισμένο ρόλο του Γενικού αρχηγού.

Ο Χρήστος Καρυπίδης έχει πάντα στην καρδιά του τον Οδυσσέα Αναγέννησης και στο παρελθόν όσο μπορούσε βοηθούσε την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο έπιασαν με αέριο γέλιου
Επόμενο άρθρο«Berlin Calling» στο Θερινό σινεμά της ΕΡΤ2