Για την αναβίωση του «Καφέ της Χαράς», το λόγο που άλλαξε το όνομά του αλλά και για την προσωπική του ζωή μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως αρχικά του είχε προταθεί να αναβιώσει τη σειρά «Οι μεν και οι δεν».

«Εγώ επέμεινα πάρα πολύ για το “Καφέ της Χαράς”. Η αρχική πρόταση για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 με μια σειρά δική μου και της Άννας Χατζησοφιά ήταν έτσι και αλλιώς πολύ τιμητική και έγινε από τον Γιάννη Λάτσιο πριν από τρία χρόνια. Η ιδέα του ήταν να αναβιώσουμε τους “Μεν και τους δεν”. Εγώ αισθάνθηκα ότι έχω πολύ μεγάλη απόσταση από αυτό και του το είπα, ο ίδιος δεν ξέρω πώς να ξαναπιάσω εκείνον τον ρόλο για να υπάρχει συνέχεια. Οι άνθρωποι έχουν αρχέγονα χαρακτηριστικά που δεν αλλάζουν και έπρεπε να το ξαναβρώ» είπε.

«Το “Καφέ της Χαράς” πίστευα πάντα ότι δεν είναι τυχαίο ότι το τελειώσαμε με τη Χατζησοφιά έτσι, δηλαδή η τελευταία ατάκα ήταν: “Θα ξανάρθουν, γιε μου, θα ξανάρθουν”» είπε ο Χάρης Ρώμας και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι ήταν ανολοκλήρωτο, ότι είχαν μείνει πολλά πράγματα γι’ αυτές τις σχέσεις».

«Είμαι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης»

Ο Χάρης Ρώμας γράφει μουσική. Το «Σε μια σχεδία» που ερμηνεύει η Γλυκερία είναι δικό του και η ερμηνεύτρια μίλησε στην εκπομπή με τα καλύτερα λόγια για τον ηθοποιό.

«Είναι πολυτάλαντος καλλιτέχνης. Δεν το διαλαλεί. Είναι εκπληκτικός άνθρωπος, είναι φιλικός και οικείος σε κάνει να αισθάνεσαι δίπλα του πολύ όμορφα» είπε μεταξύ άλλων η Γλυκερία.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι εδώ και χρόνια είναι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης και ότι δεν θα μπορούσε να είναι ισορροπημένος χωρίς αυτήν. «Είμαι σε μια σχέση βαθιάς αγάπης. Αυτό με ισορρόπησε και με έκανε να δεχτώ ποιος είμαι» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε, συνάντησε την πρώτη γυναίκα του μετά από χρόνια, όταν την είδε στο δρόμο και τα παιδιά της άρχισαν να φωνάζουν «Η Κατακουζήνα!». τηση αυτή.

Ομολόγησε ότι παρότι είχε σκεφτεί στο παρελθόν να υιοθετήσει ένα παιδί δεν έχει χρόνο να του αφιερώσει.

«Η ευθύνη είναι μεγάλη. Ένα παιδί θέλει να του αφιερώσεις χρόνο και δεν θέλω να είμαι ανεύθυνος, δεν υπήρξα ποτέ και σε τίποτα» είπε.

Γιατί άλλαξε το επώνυμό του

Το πραγματικό όνομα του Χάρη Ρώμα είναι Χαράλαμπος Ρασσιάς

«Λέγομαι Χαράλαμπος Ρασσιάς και είναι ένα όνομα το οποίο θα κρατούσα διότι το αγαπώ και το τιμώ. Απλά, ο πατέρας μου δεν ήθελε να κρατήσω το όνομα αυτό, μου το είχε δηλώσει κατηγορηματικά, γιατί ήθελε να πιστεύει ότι συνεχίζοντας τις σπουδές μου στην Ιατρική -τις οποίες και έκανα αλλά με μεγάλη παράταση- θα γίνω τελικά γιατρός και θα σταματήσω αυτό το παιδιάστικο όνειρο που ήταν να γίνω καλλιτέχνης, ηθοποιός, συγγραφέας κλπ» είπε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣπίτια με μέσο στεγαστικό έως €95.000: Πού βρίσκονται στην Αθήνα; (πίνακες)
Επόμενο άρθροΒρέθηκε πολυβόλο αεροσκάφους που συνετρίβη πριν από 51 χρόνια στη Χορεύτρα Πηλίου