Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας επρόκειτο να καταθέσει το βράδυ της Τρίτης ο παθολόγος γιατρός Νίκος Μπαλδιμτσής, μετά τις καταγγελίες εναντίον του ότι συμβούλευε ασθενείς με κορωνοϊό να μην πάνε στο Νοσοκομείο. Αντί του γιατρού, εμφανίστηκε ο δικηγόρος του που κατέθεσε υπόμνημα με τις θέσεις τους, οι οποίες όμως δεν αφορούν την ουσία της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημα διατυπώνεται ένσταση επί της πειθαρχικής διαδικασίας.

Τα μέλη του Πειθαρχικού, πάντως, φέρονται αποφασισμένα να ελέγξουν την υπόθεση σε βάθος, καθώς είναι πολλά τα παραπτώματα για τα οποία παραπέμπεται ο γιατρός.

Υπενθυμίζεται ότι χθες κατέθεσε στο πειθαρχικό ο σύζυγος μιας γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή από κορωνοϊό και καταγγέλθηκε επίσημα από τον ίδιο ότι ο γιατρός που δεν πίστευε στα εμβόλια της «απαγόρευσε» να μεταβεί στο Νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Σκουφογιάννης, που εμφανίστηκε στο Πειθαρχικό υποβασταζόμενος από τον γιό του, κατήγγειλε ότι με βάση τη θεραπεία που συνέστησε και τις οδηγίες του συγκεκριμένου γιατρού, ουσιαστικά η σύζυγός του οδηγήθηκε καθυστερημένα για νοσηλεία στο Νοσοκομείο και τελικά κατέληξε από τον φονικό ιό σε ηλικία 60 ετών.

Σημειώνεται ότι τον γιατρό εκπροσωπεί το δικηγορικό γραφείο Θ. Μαντά, που ανέλαβε την υπόθεση.

Προηγούμενο άρθροΒιασμός στη Θεσσαλονίκη – Εν’ αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης και του κατηγορητηρίου που θα προκύψει
Επόμενο άρθροΜαντόνα: Η ζωή της γίνεται ταινία – Πιθανή πρωταγωνίστρια η κόρη της, Λούρδη