Ένταση με σπρωξίματα σημειώθηκαν χθες στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την εμπλοκή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε σκευωρία, όπως καταγγέλλει η ΝΔ.

Η αρχή έγινε κατά την διάρκεια της υποβολής ερωτήσεων από τον Κώστα Κυρανάκη προς τον Παύλο Πολάκη που είχε κληθεί ενώπιον της επιτροπής για να καταθέσει.

Ο βουλευτής της ΝΔ φέρεται να ρώτησε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, για ποιο λόγο ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, αφού ήταν της ΝΔ.

Ο Παύλος Πολάκης φέρεται να απάντησε ότι ήταν δικαίωμα του πρωθυπουργού που του δίνει το Σύνταγμα, όπως δικαίωμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να επιλέγει στελέχη από άλλα κόμματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάρτυρας αποχώρησε από την αίθουσα αποκαλώντας προβοκάτορα τον βουλευτή.

Ο Κώστας Κυράνακης με τη σειρά του φέρεται να αποκάλεσε τον Παύλο Πολάκη, κότα λυράτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος φέρεται να πέρασε μπροστά από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και να είπε απευθυνόμενος προς τους βουλευτές, είστε και εσείς κότες. Αμέσως κινήθηκε εναντίον του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, που σύμφωνα με πληροφορίες τον έσπρωξε. Η συνεδρίαση διεκόπη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στην συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συγνώμη και ο βουλευτής της ΝΔ ανακάλεσε τα όσα είχε πει προηγουμένως.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Ανήλικος ανέβηκε σε ταράτσα και απειλούσε να πέσει
Επόμενο άρθροΔείτε ποια αυτοκίνητα κυριαρχούν εν μέσω κορωνοϊού…