Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, 21:58

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε για δεύτερη φορά φέτος στην Τούμπα από τον Άρη, έμεινε για 10ο σερί ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και φυσικά αυτό έφερε… έκρηξη!

Με το τελευταίο σφύριγμα οι αποδοκιμασίες, που είχαν αρχίσει… από νωρίς, εντάθηκαν! Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ «έκραξαν» παίκτες, αλλά και Λουτσέσκου, και από τις φωνές τους «γλίτωσε» μόνο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που χειροκροτήθηκε!

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, το γεγονός πως Μουργκ και Τέιλορ αποδοκιμάστηκαν έντονα και κατά τη διάρκεια της αλλαγής τους, το ίδιο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς έκανε δηλώσεις!

Υπήρξε, μάλιστα και επεισόδιο με τον Κούρτιτς, στον οποίο δεν άρεσαν οι αποδοκιμασίες και άνοιξε διάλογο με την κερκίδα, με αποτέλεσμα να τα ακούσει περισσότερο από κάθε άλλον! Πήγε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς στο σημείο, όπως και ο Κριστιάνο Μπάτσι, για να τον πάρουν για τα αποδυτήρια!

Με δύο παιχνίδια να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος και ενώ ο ΠΑΟΚ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τη 2η θέση και μαθηματικά, υπάρχει έντονος προβληματισμός στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο και ενόψει τελικού Κυπέλλου.

Πηγή: sport-fm


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022, 22:02

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠροσπάθησε να δολοφονήσει άνδρα με πέτρα!!!!
Επόμενο άρθροΕΕ: Καθησυχαστική για τη διακοπή αερίου από Ουκρανία – Λογική κίνηση λένε οι Βρυξέλλες