Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 22:39

Έξαλλος ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την απονομή του Λιγκ Καπ στον Παναθηναϊκό, η οποία επισκιάστηκε από ένα άσχημο περιστατικό.

Μία ομάδα από 50 οργανωμένους οπαδούς του τριφυλλιού που δεν παρακολούθησαν την αναμέτρηση και περίμεναν έξω από το γήπεδο, εισέβαλε στον κλειστό του Αγίου Θωμά και χτύπησε ένα στενό του φίλο, ο οποίος καθόταν παραπλεύρως από τον ίδιο, σύμφωνα με το sdna.gr.

Η συγκεκριμένη ομάδα των 50 (μαυροφορεμένων) οπαδών δεν είχε παρακολουθήσει την αναμέτρηση λόγω της γνωστής αποχής και εισήλθε στο γήπεδο μετά τη λήξη του τελικού, ενώ κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών σήκωσε ένα πανό που έγραφε: «Ο βασιλιάς στον θρόνο του κι εμείς εξόριστοι».

Κατά τη διάρκεια των γενικών πανηγυρισμών, δύο εξ’ αυτών πλησίασαν ένα φίλο του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού (με τον οποίο προφανώς είχαν προσωπικές διαφορές) και τον χτύπησαν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είναι έξαλλος με αυτό το περιστατικό.

Κι όλα αυτά μετά από έναν τελικό στον οποίο οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν προκάλεσαν το παραμικρό επεισόδιο με τη συμπεριφορά τους, δημιουργώντας υποδειγματική ατμόσφαιρα, δεδομένης της αντιπαλότητας με τον Ολυμπιακό και της κρισιμότητας του ματς.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 22:42

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπί τάπητος το «ναυάγιο» της εξέτασης των προστατευομένων μαρτύρων
Επόμενο άρθροΠροανακριτική-Novartis: Δεν εμφανίζονται οι μάρτυρες-Σε ισχύ το ένταλμα προσαγωγής τους (video)