Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, 18:46

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε,  Αλί Κοτς με δήλωσή του έδωσε διευκρινήσεις αναφορικά με τα έξι κρούσματα κορωνοϊού που υπήρξαν στην τουρκική ομάδα μπάσκετ.

Ο ισχυρός άνδρας των «καναρινιών» ανέφερε τα έξι μέλη του συλλόγου, που έχουν προσβληθεί από τον Covid-19 δεν είναι όλα αθλητές, επισημαίνοντας ότι κανείς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε κάποιο νοσοκομείο, πλην του τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, ο οποίος εισήχθη για προληπτικούς λόγους.

Η δήλωση του Αλί Κοτς:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την ομάδα μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έξι μέλη της βρέθηκαν θετικά στον ιό και δεν είναι όλοι αθλητές. Τα δείγματα έχουν σταλεί ήδη στο υπουργείο Υγείας. Ευτυχώς, κανείς από αυτούς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, εκτός από τον τζένεραλ μάνατζερ. Ο Τσενκ Ρέντα είναι στο νοσοκομείο και προληπτικούς λόγους και όχι σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύντομα θα είναι κοντά μας».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν θα χαθούν οι μισθοί: «Μέσα σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία, το προσωπικό μας δεν πρόκειται να έχει μισθολογικές απώλειες».

Φωτογραφία: eurohoops


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, 18:56

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠήλιο: Χιονίζει σε Κισσό, Ζαγορά και Χάνια – Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Σε καραντίνα η κοινότητα Εχίνου στα Πομακοχώρια