Η οικονομική επιτροπή του Δήμου Μεταμόρφωσης, ενέκρινε το πρακτικού του διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Κατασκευή οδών Ήπιας Κυκλοφορίας» που σημαίνει την άμεση έναρξη των εργασιών διαμόρφωσης των οδών.

Η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Μεταμόρφωσης άναψε το «πράσινο φως» για την ανάθεση του έργου «Κατασκευή οδών Ήπιας Κυκλοφορίας» εγκρίνοντας  το πρακτικό της επιτροπής διαγωνισμού.

Το έργο ήταν αρχικού προϋπολογισμού 1.240,00 εκατ. Ευρώ αλλά με την έκπτωση του αναδόχου «έπεσε» στο ποσό των 644.456,95€.

Πρόσφατα ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ΝίκοςΠαπαθανάση, με τον οποίο συζήτησε για διανοίξεις, πεζοδρόμια, το νέο 2ο Λύκειο, τα ενεργειακά αναβαθμισμένα τρία πρώτα σχολεία, τον φωτισμό LED σε όλη την πόλη, το ανακαινισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο, ενώ υπήρξε και αναφορά ι σε έργα που ξεκινούν σύντομα όπως ο κόμβος του Ράλλη και τα Ηχοπετάσματα στη Νέα Ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Η τελευταία πρόγνωση για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Επόμενο άρθροΠρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ είναι λιγότερο δημοφιλείς στις ΗΠΑ από τον Άντριου – «Πόνεσε» το επεισόδιο του South Park