Μοιράσου το άρθρο:

Το υλικό από την κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην Ερμού που κατέγραψε την εγκληματική πράξη ασυνείδητου οδηγού όπου παρέσυρε χτύπησε και εγκατέλειψε παρά τις υποδείξεις περιοίκων έναν αδέσποτο σκύλο παρέδωσε σήμερα στην αστυνομία, ο πρόεδρος του συλλόγου μέριμνας αδέσποτων ζώων η Κιβωτός Ιωσήφ Μποτετσάγιας.

Όπως είπε στο σταθμό μας ο κύριος Μποτετσάγια από την πρώτη στιγμή είχε γίνει καταγγελία στην αστυνομία αλλά χθες ήρθε στα χέρια του συλλόγου το οπτικό υλικό και σήμερα  παραδόθηκε στην αστυνομία.

Με ανακοίνωσή της η αστυνομική διεύθυνση ενημερώνει ότι  διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρτικής Διοικητικής Εξέτασης στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για παραλείψεις αστυνομικών που σχετίζονται με τη διαχείριση του συγκεκριμένου περιστατικού. Σύμφωνα με την ανακοίνωση   «Σχετικά με δημοσιεύματα ενημερωτικών ιστοσελίδων που αφορούν τραυματισμό ζώου στην πόλη της Μυτιλήνης και στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για παραλείψεις αστυνομικών που σχετίζονται με τη διαχείριση του συγκεκριμένου περιστατικού, ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε η διενέργεια Προκαταρτικής Διοικητικής Εξέτασης».

Το άτυχο αδέσποτο που από την πρώτη στιγμή δέχθηκε τη φροντίδα των περιοίκων σήμερα υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις , και όπως η Κιβωτός ενημερώνει   “Σήμερα, 24/6/2019, μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό κτηνιατρείο των κ.κ. Παλαιολόγου-Πέρρου στη Μυτιλήνη, ο αδέσποτος σκυλάκος τον οποίο ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και έσυρε κάτω από το αυτοκίνητό του, στην οδό Ερμού, στις 16/6/2019.  Ο “Πασχάλης” (αυτό είναι το όνομα του σκυλάκου, αρσενικό 6 ετών, 20 κιλά) φέρει κατάγματα στη λεκάνη και στο ιερό οστό, ακράτεια ούρων και παράλυση πίσω άκρων. Του έγινε νέα συρραφή των τραυμάτων του (τα προηγούμενα είχαν ανοίξει) και του γίνεται συντηρητική αγωγή/θεραπεία. Σε συνεννόηση με την κα Κατερίνα Στρατηγάκη- την οποία και ευχαριστούμε θερμά- είμαστε σε επαφή με την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, ώστε πιθανόν να μεταφερθεί εκεί ο “Πασχάλης” για περαιτέρω εξετάσεις. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους περιοίκους της οδού Ερμού, και ειδικά την κα Δέσποινα Κουζέλη, που φροντίζουν τον “Πασχάλη” τώρα που είναι πολυ-τραυματίας- όπως τον φρόντιζαν και όσο ήταν ένας υγιέστατος και ανέμελος αδεσποτάκος!
Τα μέχρι τώρα έξοδα για τον σκυλάκο είναι 178 ευρώ τα οποία θα τα αναλάβει η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης (και ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα διεκδικήσουμε να τα καταβάλει εν τέλει ο εγκληματίας που τον διέλυσε, όταν με το καλό καταδικαστεί).  Aν μπορείτε και θέλετε να συνεισφέρετε στα έξοδά αυτά, μπορείτε να καταθέσετε τη συνεισφορά σας –οσοδήποτε μικρή-
είτε στο Pet Shop ΤΟ ΓΙΑΤΑΚΙ (Χατζημιχαήλ 21 Μυτιλήνη, Τηλ.: 2251022765)
είτε σε τράπεζα:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
EFG Eurobank Ergasias
Λογαριασμός: 0026 0319 6601 0127 7852
IBAN GR 6502 6031 90000 6601 0127 7852
SWIFT EFGBGRAAXXX
είτε στο Paypal [email protected]

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώνεται η α’ φάση ανάπλασης του παραλιακού μετώπου (video)
Επόμενο άρθροΤην συνέλαβαν γιατί δεν φρόντιζε το σκύλο της