Σύμφωνα με έρευνα της K- RESEARCH, το ΕΣΥ απολαμβάνει υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης στη χώρα μας. Στην έρευνα που εξετάζει τις απόψεις των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων πολιτών, φαίνεται ότι στους πρώτους το ΕΣΥ είναι στην κορυφή των θεσμών που εμπιστεύονται με ποσοστό 67%, ενώ στους δεύτερους βρίσκεται στην τέταρτη θέση με ποσοστό 28%.

Συγκεκριμένα, οι εμβολιασμένοι πολίτες δείχνουν τον ίδιο βαθμό εμπιστοσύνης στο ΕΣΥ με τον Στρατό. Στις τρεις πρώτες θέσεις εμπιστοσύνης των ανεμβολίαστων βρίσκονται ο Στρατός, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, η Εκκλησία και στη συνέχεια το ΕΣΥ.

Από την έρευνα ακόμα φαίνεται, πως οι ανεμβολίαστοι πολίτες εμπιστεύονται συνολικά λιγότερο τους θεσμούς.

Δείτε τον πίνακα με τα σχετικά ευρήματα στην έρευνα της K – Research:

Σύμφωνα με την έρευνα, οι αρνητές του εμβολίου, πορεύονται με γνώμονα την οργή και με παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης στους θεσμούς της πολιτείας κι ο αντιεμβολιασμός έχει γι αυτούς χαρακτήρα αντίστασης.

Η ελπίδα να μεταπειστούν οι ανεμβολίαστοι εντοπίζεται στους προσωπικούς γιατρούς και φαρμακοποιούς. Αυτό προκύπτει μεταξύ άλλων, από την έρευνα της Καπαresearch, που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1203 ατόμων στις 13 περιφέρειες της χώρας.

Δείτε τα συμπεράσματα της έρευνας εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔανεικός στην Ανόρθωση ο Νινούα
Επόμενο άρθροGNTM – Αιμιλιάνο Μάρκου: H ριζική αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση