Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση των αρχών στην περιοχή Εμπρόσνερος Αποκορώνου για τον εντοπισμό άνδρα ηλικίας 61 ετών η τύχη του οποίου αγνοείται από το μεσημέρι.

 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αποκοκρώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη, ο αγνοούμενος κινείτο με το αυτοκίνητό του σε αγροτικό δρόμο κοντά σε χείμαρρο που διέρχεται από το σημείο. Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και κάτοικοι της περιοχής.

 

Σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου των Χανίων έχουν σημειωθεί καταπτώσεις χωμάτων και πετρών με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων ή να πραγματοποιείται με δυσκολία, λόγω της κακοκαιρίας στην περιοχή.

 

Οι αρχές καλούν τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, καθώς σε σημεία του οδικού δικτύου παρατηρείται συγκέντρωση υδάτων.

 

Στη λίμνη της Αγιάς ανέβηκε η στάθμη του νερού, ενώ πρόβλημα καθίζησης υπήρξε στη γέφυρα του ποταμού Κερίτη.

 

Προβλήματα δημιουργήθηκαν ακόμα στο δίκτυο της ΔΕΗ ενώ δεν πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις προς το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

 

Λίγο μετά τις 11:30 δέντρο έπεσε από την ανατολική πλευρά του δημοτικού κήπου Χανίων προκαλώντας μικρής έκτασης υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΞεκινά μικροπιστώσεις έως 25.000 ευρώ
Επόμενο άρθροΑύξηση 22,6% των Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα πέρυσι