Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος και εκδότης Στέφανος Χίος, ο οποίος δέχτηκε δύο σφαίρες, στο λαιμό και τα πλευρά. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά ελεγχόμενη.

Την εξιχνίαση της απόπειρας δολοφονίας, που έγινε τα ξημερώματα έχει αναλάβει το τμήμα εγκλημάτων κατά της ζωής.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα, έξω από το σπίτι του, στα Βριλήσσια, ένας άγνωστος που φορούσε μαύρα ρούχα, τον πλησίασε την ώρα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του και από την πλευρά του οδηγού τον πυροβόλησε. Μία σφαίρα τον τραυμάτισε στο λαιμό και μια άλλη στα πλευρά. Ένα ενδεχόμενο είναι ο δράστης να διέφυγε πιθανότατα με κάποιον συνεργό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος αντέδρασε και αυτό του έσωσε τη ζωή. Μετά τους πρώτους πυροβολισμούς, φέρεται να άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του προς τον δράστη. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα δύο βολίδες καρφώθηκαν στο όχημα και στην συνέχεια, το όπλο μπλόκαρε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενής του δημοσιογράφου, που άκουσε τους πυροβολισμούς, έσπευσε στο σημείο. Αρχικά, πήγε στο «Σισμανόγλειο» και στην συνέχεια, διακομίστηκε στο ΚΑΤ.

Ρεπορτάζ: Ζώης Κακκαβάς, Κώστας Παπαδόπουλος

Πηγή: ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωσε Χάνλαν για μία ακόμα σεζόν
Επόμενο άρθροΈρχεται μέσω Ολλανδίας ο Βιγιαφάνιες