Κρεσέντο παραλογισμού από τους «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς», την ομάδα των αρνητών του διαδικτύου, που μοιράζει πρόστιμα σε όσους κρατικούς λειτουργούς εφαρμόζουν τα μέτρα κατά του κοροναϊού.

Εμφανίζονται ως συνδιαχειριστές του ελληνικού κράτους και υπόσχονται απαλλαγή από τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στους πολίτες για τα μέτρα κατά του φονικού. Και όχι μόνο αυτό. Επιβάλλουν δικά τους πρόστιμα σε όποιον αστυνομικό εφαρμόσει το νόμο. Είναι οι αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς, που μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα η οποία έχει μπει στο στόχαστρο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, παραπλανούν τους χρήστες και παρουσιάζονται ως Κύριοι Ιδιοκτήτες της χώρας.

Όπως αναφέρει μέλος τους: «η Δημόσια Διοίκηση καθώς και όλες οι Κοινωφελείς Υπηρεσίες του Δημοσίου συμπεριλαμβανομένων και όλων των επιχειρήσεων του Ιδιωτικού Τομέα εφόσον έχουν άδεια λειτουργίας του ελληνικού κράτους, βρίσκονται κάτω και από τις δικές μας εντολές με την ιδιότητά μας ως Συνδιαχειριστές και Κύριοι Ιδιοκτήτες της Ελλάδος».

Καλούν μάλιστα τους χρήστες να συμπληρώσουν φόρμα για να γίνουν και εκείνοι συνδιαχειριστές της περιουσίας του κράτους. Με το αζημίωτο βέβαια, καθώς κάθε εξουσιοδότηση κοστίζει 20 ευρώ συν έξοδα κατάθεσης.

«Ο ανακαλών αυτομάτως ορίζεται αυτοδίκαια πέραν του δικαιώματος του κυρίου ιδιοκτήτη και ως συνδιαχειριστής στην εξ αδιαιρέτου περιουσία που λέγεται Ελλάς».

«Έρχονται οι μέρες σας»

Το MEGA επικοινώνησε με έναν από τους διαχειριστές της ιστοσελίδας ο οποίος προκλητικά άρχισε τις απειλές.

Μέλος αυτόχθονων ιθαγενών Ελλήνων δήλωσε τα εξής: «Μπορεί να είστε ιδιωτικό κανάλι αλλά έχετε άδεια από το ελληνικό κράτος, το οποίο πλέον είμαστε συνδιαχειριστές. Αυτά θέλω να μεταφέρεις στα αφεντικά σας και να ξέρετε ότι έρχονται οι μέρες σας».

Και μετά τις απειλές, τα ψέματα και οι έωλες υποσχέσεις προς τους πολίτες. Τους καλούν ούτε λίγο ούτε πολύ να αγνοούν οποιοδήποτε πρόστιμο τους επιβάλλεται για τα μέτρα κατά του κοροναϊού και να τους ενημερώνουν μέσω email.

«Η Επιβολή προστίμου ή κύρωσης σε φυσικό πρόσωπο ή επιχείρηση από οποιαδήποτε Αρχή, η οποία επικαλείται Νόμο ή Διάταξη που επιβάλλονται μετά τις ή οποιοδήποτε διοικητικό μέτρο θα τα αγνοείτε και θα το αποστέλλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση …@ ώστε η Επιτροπή μας να επιβάλλει στον αυθαίρετο δράστη τις κυρώσεις της Σύμβασης που ήδη του έχουμε γνωστοποιήσει».

Έχουν φτάσει μάλιστα στο σημείο να στέλνουν εξώδικα ακόμα και στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, αλλά και σε αστυνομικές υπηρεσίες περιγράφοντας την πανδημία του κοροναϊού ως μια μεγάλη απάτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑπόφαση βόμβα – Τέλος η Επιτροπή εμπειρογνωμόνων – Τι σηματοδοτούν οι αλλαγές
Επόμενο άρθροΚρήτη – Πάνω από 1.300 σπίτια κρίθηκαν ακατάλληλα από τους μηχανικούς