Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 16 Μαΐου 2020, 17:34

Στη θλίψη βυθίστηκε ο χώρος του μπάσκετ, καθώς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 55 ετών, από ανεύρυσμα, ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Γκίμας.

Ο εκλιπών ήταν αθλητής του Φίλιππου Βέροιας από το 1977 έως το 1994, ενώ από το 1999 εργαζόταν στον σύλλογο ως προπονητής.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Ημαθίας: «Η διοικούσα επιτροπή του μπασκετικού Φιλίππου Βέροιας εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον αδόκητο θάνατο του Δημήτρη Γκίμα. Καλό ταξίδι κόουτς».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αδόκητο χαμό του, εξέδωσαν τόσο ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) όσο και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ).

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:

«Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και ο πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Γκίμα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο αδόκητος χαμός του 55χρονου τεχνικού βυθίζει στο πένθος την αθλητική κοινότητα της χώρας. Ο εκλιπών είχε διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΚ, ήταν ένα από τα εξέχοντα μέλη του Συνδέσμου κι από τους ανθρώπους που συνέβαλαν σημαντικά στην άνθηση του αθλήματος στη Βέροια».

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εκφράζει τα θερμά του Συλλυπητήρια για το “χαμό” του Δημήτρη Γκίμα. Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί την “απώλεια” ενός τεράστιου εργάτη, ο οποίος είχε συνδέσει το όνομα του με την Βέροια. Τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής άφησε το στίγμα του και όσοι τον γνώρισαν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια και δεν μπορούν να πιστέψουν πως “έφυγε” μόλις στα 55 του χρόνια».

Ανάλογες, συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν και ΚΑΕ, ανάμεσά τους ο Ηρακλής και η ΑΕΚ.

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Μαΐου 2020, 17:38

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ αδελφή της είναι πασίγνωστη στιχουργός
Επόμενο άρθροΝικήθηκε από τον κορωνοϊό ο γιατρός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ρομάν Αμπζελίλοφ