Αυτά που ζούμε με τους «αυτόχθονες Έλληνες» είναι σουρεαλιστικά. Ίσως είναι και για κλάματα. Για γέλια πάντως δεν είναι. Οι άνθρωποι αγγίζουν την έννοια του «επικίνδυνου» και όλοι θυμόμαστε την καταδρομική τους επίθεση στο σχολείο και την απαγωγή του διευθυντή.

Οι «αυτόχθονες» εμφανίστηκαν σαν ένα ανέκδοτο μέσα στην πανδημία, αλλά αρχίζουν και παίρνουν επικίνδυνες διαστάσεις. Όχι λόγω του γεγονότος ότι είναι πολλοί, αλλά λόγω των ιδεών τους που αγγίζουν συχνά πυκνά τα όρια της άκρας δεξιάς. Κάποιοι που δεν είχαν καμία επαφή με την πραγματικότητα μοιράζουν αφειδώς τρισεκατομμύρια πρόστιμα σε περιφερειάρχες για παράνομες πράξεις που θεωρούν ότι γίνονται.

Και τι είναι παράνομη πράξη για αυτούς; Μα φυσικά η μάσκα στα παιδιά. Η οποία είναι… Βασανιστήριο όπως λένε. Επίσης παράνομη είναι η Βουλή, η λειτουργία της και οι αντιπρόσωποι της.(τα όρια της ακροδεξιάς που γράψαμε παραπάνω)

Έτσι μετά το πρόστιμο 2,2 δις ευρώ που «έκοψαν» στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό πριν από δυο μέρες, τώρα ήταν η σειρά το παράρτημα των «αυτοχθόνων» στη Δυτική Ελλάδα, να χτυπήσει.

Κάνουν και διευκολύνσεις αποπληρωμής

Πρόστιμο 2 τρις ευρώ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Και ο λόγος; Μόνο οι αυτόχθονες θα μπορούσαν να το σκεφτούν αλλά και να τον κατανοήσουν. Θεωρούν ότι η Περιφέρεια έχει παραβεί την εντολή εκπροσώπησης εκ μέρους των πολιτών, για λογαριασμό των οποίων παρεμβαίνουν δίκην επιτροπής και ζητούν αποζημίωση για αθέτηση συμβατικής υποχρέωσης.

Μέχρι εκεί μπορεί να πει κάποιος ότι αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας. Αλλά είναι και μεγάθυμοι. Λένε λοιπόν στο εξώδικο τους ότι εάν η περιφέρεια δεν μπορεί να τα πληρώσει με τη μια (κατανοούν ότι είναι μεγάλο το ποσόν) θα μπορούσε να τα δίνει ισόποσα σε 500.000 ευρώ την ημέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνεβαίνει η Νίκη Βόλου, 3-0 τα Τρίκαλα
Επόμενο άρθροΤην πρακτική εξέταση του πρώτου 17άρη υποψηφίου οδηγού παρακολούθησε ο Καραμανλής