Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021, 17:49

Δύο ημέρες πριν την έναρξη των τελικών του ATP, στο Τορίνο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον αγκώνα, που τον υποχρέωσε να αποσυρθεί πρόωρα από το τουρνουά Masters του Παρισιού, υπογράμμισε όμως ότι αισθάνεται καλύτερα. «Εδώ και δύο ημέρες, προπονούμαι με μία μικρή ενόχληση, αλλά αισθάνομαι καλύτερα απ’ ό,τι πριν 5-6 ημέρες. Πάει καλά και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να το ξεπεράσω» δήλωσε ο Έλληνας τενίστας, νικητής της αντίστοιχης διοργάνωσης το 2019.

«Στο Παρίσι, ο πόνος ήταν ανυπόφορος και αναγκάστηκα να εγκαταλείψω. Δεν έχω εγκαταλείψει ποτέ στη διάρκεια ενός αγώνα, αλλά ήμουν υποχρεωμένος για την ασφάλειά μου. Δεν μετανιώνω που το έκανα» είπε ακόμη ο Τσιτσιπάς, αναφερόμενος στην εγκατάλειψή του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του 2ου γύρου του Masters με αντίπαλο τον Αυστραλό Αλεξέι Ποπίριν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στα ATP Finals την Δευτέρα (15/11), με πρώτο αντίπαλο τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ. Στον ίδιο όμιλο του τουρνουά βρίσκονται ακόμη ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, ο Σέρβος Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς και ο πρωτοεμφανιζόμενος Νορβηγός Κάσπερ Ρούουντ.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021, 17:50

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕνίσχυση φτωχών οικογενειών στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Επόμενο άρθροΝέα Μέτρα – Επανέρχονται οι περιορισμοί στα σουπερμάρκετ – Τι αλλάζει από το Σάββατο