“Ελπίζω ότι θα κατευναστούν τα πνεύματα και ότι δεν θα φτάσει στα άκρα η κατάσταση. Μας ανησυχεί αλλά ελπίζουμε η κυβέρνηση να σπεύσει σε συνεργασία με την ΕΕ να βρεθεί κάποια λύση ή να μεταφερθούν κάπου αλλού οι άνθρωποι ή να διασπαστούν. Πρέπει άμεσα να ενεργήσουμε” δήλωσε σχετικά με την κατάσταση στα Διαβατά, ο Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον Realfm 97,8 .

 

“Έχω γκάλοπ με 4,2% κάθε μήνα. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την Ένωση Κεντρώων, εμείς μαχόμεθα” τόνισε.

 

“Βλέπω ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα οδηγήσει στην ημερομηνία των βουλευτικών. Αν είναι άνω του 6-8 μονάδων δεν θα μπορεί να σταθεί η κυβέρνηση, θα είναι η θέση της επικίνδυνη, δεν θα μπορεί να χειριστεί μεγάλα θέματα με την προοπτική μιας φοβερής ήττας και θα επισπεύσει τις εκλογές. Γι’αυτό υπάρχει και το σενάριο του Ιουνίου” ανέφερε.

 

“Ο Μητσοτάκης έχει ήδη συμφωνήσει με την Γεννηματά” δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

 

“Σε όλες τους τις εμφανίσεις στα κανάλια και στη Βουλή ταυτίζονται οι θέσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Είναι σαν να είναι ένα κόμμα αυτοί οι δύο. Η Γεννηματά και ο Μητσοτάκης είναι σαν να είναι σε συσκευασία δύο αλλά ένα κόμμα” πρόσθεσε.

 

“Θα κάτσω και θα συζητήσω αλλά σε βάση όχι πάρε κάτι και βούλωσέ το όπως συνέβαινε ως τώρα” σχολίασε ενδεχόμενη συνεργασία μετά τις εκλογές.

 

“Πήγε χωρίς να υπάρχει λόγος ο Τσίπρας, υποκύπτοντας στον ξένο παράγοντα, και παρέδωσε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Είναι ανέντιμο αυτό που έγινε και δεν θα το καταπιεί ποτέ ο ελληνικός λαός. Αν πιστεύει ο Τσίπρας ότι πήγε με τους επιχειρηματίες, ότι έχουμε έκρηξη επενδύσεων και ότι με κάτι τέτοια θα αλλάξει τη γνώμη του κόσμου, αυτά είναι ανόητα” υπογράμμισε.

“Ο Τσίπρας βασίστηκε στην προδοσία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο θέμα των Σκοπίων και διευκολύνθηκε σε αυτό” συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠοιοι «ψαρεύουν» τα ασημικά των «Σελόντα» και «Νηρεύς»
Επόμενο άρθροΈγκριση πρώτης δόσης χρηματοδότησης για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»