Για την παρουσία του στις τηλεοπτικές μας οθόνες εδώ και 30 χρόνια, αλλά και για προσωπικές του στιγμές, μίλησε στο Νίκο Χατζηνικολάου καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο γνωστός παρουσιαστής ξεκίνησε να δουλεύει από την ηλικία των 12 ετών, λόγω φτώχειας. «Έχω κάνει όλες τις δουλειές. Δεν μπορείς να φανταστείς. Με ένα φίλο, καθηγητή πανεπιστημίου, έχουμε σηκώσει και στεφάνια. Κουβαλούσα στεφάνια στις κηδείες. Οικοδομή, εργοστάσια, γκαρσόνι, δούλευα σε περίπτερο» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο παρουσιαστής αποδίδει την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του στο ότι είναι «αντιτηλεοπτικός». Αποκάλυψε μάλιστα τα λόγια του Μίνωα Κυριακού που του είχε πει ότι, αν αναλάβει την πρωινή ζώνη στον ΑΝΤ1 θα φύγει από εκεί στα βαθιά του γεράματα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αγαπάει την τηλεόραση, αλλά πιστεύει ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς αυτήν. «Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσω να κάνω τηλεόραση» παραδέχεται.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου διαπίστωσε τη μεγάλη απώλεια κιλών του παρουσιαστή. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος έχασε 18 κιλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

«Κάπνιζα πολλά χρόνια. Το έκοψα και με το πρώτο μνημόνιο το άρχισα ξανά. Με έσκασαν και αυτοί που έρχονταν καλεσμένοι. Έχασα 18 κιλά μέσα στην καραντίνα και έκοψα και το κάπνισμα. Τώρα το τσιγάρο μου είναι το κομπολογάκι μου» τόνισε.

Για όσους έχουν ξεκινήσει δίπλα του το επάγγελμα της δημοσιογραφίας και σε πολλές περιπτώσεις βρέθηκαν αργότερα απέναντί του τηλεοπτικά. είπε πως κάτι τέτοιο δεν τον ενόχλησε ποτέ. Το μόνο που θα μπορούσε να τον στεναχωρήσει είναι να μην μάθαινε πρώτος την επιθυμία τους να αποχωρήσουν, όπως είπε.

Τα ευτράπελα στον αέρα

Οι τρεις δεκαετίες παρουσίας στον τηλεοπτικό αέρα έφεραν και πολλά ευτράπελα. Ένα από αυτά ξεχώρισε ο Γιώργος Παπαδάκης από το 1986.

«Θα σου πω ένα απρόοπτο από την εκπομπή “3 στον αέρα”. Ήταν δύο στούντιο στο ένα ήταν ο Νάσος και η Σεμίνα και στο άλλο εγώ. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ένας κύριος με ένα μωρό 6 μηνών. Μου λέει φωνάζοντας “κύριέ μου, αυτό το παιδί πώς θα το μεγαλώσω; Δεν έχω τη δυνατότητα” Μου αφήνει λοιπόν το μωρό και φεύγει» λέει στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Και συνεχίζει: «Έμεινα με ένα παιδί εγκαταλελειμμένο και εγώ ήμουν αποσβολωμένος. Ψάχναμε να βρούμε τον πατέρα. Εγώ νόμιζα ότι μου έκαναν τα παιδιά πλάκα. Αυτός ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο. Τον βρήκαμε τελικά και τον βοηθήσαμε».

Δείτε τη συνέντευξη:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚινητοποιήσεις απο ΟΛΜΕ και ΔΟΕ για το νομοσχέδιο του υπ. Παιδείας
Επόμενο άρθροΝέα θεραπευτική προσέγγιση για τη νόσο COVID-19