Από το μπαλκόνι του σπιτιού της, η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, τη μητρότητα που της έκανε δώρο ο «αιώνιος έφηβος», τον μικρό Φοίβο αλλά και τα δημοσιεύματα για την περιουσία που άφησε πίσω του ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1, το πρωί της Δευτέρας.

«Η καραντίνα ήταν πολύ δύσκολη, ήρθε αμέσως μετά τον θάνατο του Κώστα. Αυτό δημιούργησε ένα τεράστιο ψυχικό φορτίο για μένα. Βρήκα μια δημιουργική διέξοδο λέγοντας παραμύθια στο διαδίκτυο. Σκέφτομαι να επεκτείνω τη δραστηριότητα σε ειδικά βίντεο για γονείς και το πώς μπορούν να κάνουν δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά» ανέφερε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού και πρόσθεσε: «Με αφορμή αυτό αγάπησε και ο Φοίβος πάρα πολύ το διάβασμα».

Ερωτηθείσα για το πώς είπε στον Φοίβο για τον θάνατο του πατέρα του, είπε: «Δεν συνειδητοποιείς αμέσως την απώλεια. Στον Φοίβο μίλησα αργότερα για το τι έχει συμβεί. Χρειάστηκε να συμβουλευτώ ειδικούς. Τόσο μικρά παιδιά δεν συνειδητοποιούν ότι δεν αλλάζει το γεγονός, νομίζουν ότι είναι σαν τα κινούμενα σχέδια που ξαναζωντανεύουν» και πρόσθεσε: «Τελικά αποφάσισα ότι χρειάστηκε να πω και κάτι το παραμυθένιο, να προστεθεί στην ιστορία, να μην είναι μόνο η πεζή πραγματικότητα, οπότε του είπα το κλασικό ότι ο μπαμπάς του είναι στον ουρανό».

Αναφερόμενη στο δώρο της μητρότητας που της έκανε ο Κώστας Βουτσάς, είπε: «Από τον Φοίβο αντλώ δύναμη. Ήθελα αυτό το παιδί πάρα πολύ. Ο Κώστας ενάντια σε όλες τις πιθανότητες βγήκε νικητής στην προσπάθεια του να με κάνει μητέρα. Με έκανε να νιώθω πολύ δυνατή σαν άνθρωπος. Μου χάρισε μεγάλη ευτυχία, μου άφησε και ένα παιδί υπέροχο».

Τέλος, η Αλίκη Κατσαβού αναφέρθηκε και στην περιουσία του Κώστα Βουτσά: «Προφανώς οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει μια δυσαρέσκεια δική μου για το κομμάτι της περιουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, ο Κώστας τα είχε κάνει πολύ καλά στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο. Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα, είχε κάνει ότι έπρεπε να κάνει ως πατέρας και όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του όλη μοιρασμένη. Εγώ ήξερα που μπαίνω. Τώρα, ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό είναι».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑυτές είναι οι ανάγκες μας σε βιταμίνη D καθώς μεγαλώνουμε
Επόμενο άρθροΠοιοι θα πληρώσουν φέτος το μισό τους εισόδημα σε φόρους