Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε το (ανεπίσημο) ντεμπούτο του με τους Λέικερς στο φιλικό παιχνίδι του Σαν Ντιέγκο κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς, στο οποίο η ομάδα του Λος Αντζελες ηττήθηκε με 124-107. Ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την τρίτη ομάδα της καριέρας του, αλλά δεν αγωνίστηκε πολύ. Σε συνολικά 15 λεπτά, όλα στο πρώτο ημίχρονο, μέτρησε 9 πόντους (2/2 βολές, 0/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 λάθος.

Στο μεταξύ, η νέα εποχή των Σπερς άρχισε, χωρίς Πάρκερ, Τζινόμπιλι αλλά και Λέοναρντ πλέον. Το νέο πρόσωπο στην ομάδα του Σαν Αντόνιο είναι ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν. Ο άλλοτε γκαρντ/φόργουορντ των Ράπτορς έκανε το ντεμπούτο του στην ομάδα του Τέξας στη νίκη με 104-100 επί των Χιτ και σε 18 λεπτά είχε 7 πόντους (1/2 βολές, 3/6 δίποντα), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

 

Οι Σέλτικς επικράτησαν 115-112 των Χόρνετς σε φιλικό ματς στη Βοστώνη, με κεντρικά πρόσωπα τους Κάιρι Ίρβινγκ και Γκόρντον Χέιγουορντ, που επέστρεψαν δυναμικά μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους, ενώ οι ανανεωμένοι Κλίπερς επικράτησαν 110-91 των Σίδνεϊ Κινγκς σε φιλικό που έγινε στη Χαβάη.

 

Τέλος οι Μπουλς έδειξαν καλά στοιχεία νικώντας 128-116 τους Πέλικανς στο φιλικό ματς.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο Κίνημα Αλλαγής να αναδειχθεί ισχυρός πόλος στις κάλπες
Επόμενο άρθροΤα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων