Την ίδρυση θυγατρικής – κατά ποσοστό 100% – με έδρα το Λουξεμβούργο και την επωνυμία INTRACOM TECHNOLOGIES S.a.r.l. ανακοίνωσε η Intracom Holdings, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την οργάνωση των δραστηριοτήτων της σε 4 πυλώνες: Τεχνολογία, Κατασκευές/Υποδομές, Real Estate/Τουριστικές Υποδομές, Ενέργεια.

 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, “σε συνέχεια της ανακοινωθείσας στην Τ.Γ.Σ. της 29.06.2018 στρατηγικής της για την οργάνωση των δραστηριοτήτων της σε 4 πυλώνες: Τεχνολογία, Κατασκευές/Υποδομές, Real Estate/Τουριστικές Υποδομές, Ενέργεια, ανακοινώνει τη δημιουργία κλάδου τεχνολογίας με την ίδρυση νέας θυγατρικής, κατά ποσοστό 100%, εταιρείας με έδρα στο Λουξεμβούργο και επωνυμία. Βασικός σκοπός της νεοσυσταθείσας εταιρείας είναι η απόκτηση και η διαχείριση συμμετοχών.

 

Το μετοχικό κεφάλαιο της “INTRACOM TECHNOLOGIES S.a.r.l.” καλύφθηκε μέσω εισφοράς από την INTRACOM HOLDINGS του συνόλου των μετοχών των, κατά ποσοστό 100%, θυγατρικών της εταιρειών “INTRASOFT INTERNATIONAL S.A.” και “INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS – IDE”, η δε ανταλλαγή των μετοχών αυτών με τις μετοχές της νεοσυσταθείσας εταιρείας πραγματοποιήθηκε βάσει των διατάξεων του άρθρου 53 του Ν. 4172/2013″.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΥπογράψαμε συμφωνία με την Αναγνωστοπούλου στη «μακεδονική» γλώσσα
Επόμενο άρθροΒλάβη στο «Νήσος Μύκονος» με 1.262 επιβάτες