Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες των Αρχών, συγγενών και φίλων του 71χρονου Α.Τ., από το Αίγιο, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης, οπότε και έφυγε από το σπίτι του.

Στο πλαίσιο των εκτεταμένων αναζητήσεων μετά την καταγγελία εξαφάνισης του στην Αστυνομία από τη σύζυγο του, χθες το μεσημέρι βρέθηκε νεκρός.

Η σορός του, σύμφωνα με το pelop.gr,  εντοπίστηκε μέσα σε δεξαμενή νερού στην αυλή του σπιτιού του στις εργατικές κατοικίες Διγελιωτίκων, όταν γείτονας που συμμετείχε στις έρευνες άνοιξε το καπάκι του ντεπόζιτου βάθους 2 μέτρων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο σημείο εντοπίστηκε μαχαίρι με ίχνη αίματος.

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Εικάζεται ότι ο ηλικιωμένος που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, αυτοτραυματίστηκε, ωστόσο από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Κατά πληροφορίες στα χέρια του φέρει τραύματα που παραπέμπουν σε χρήση αιχμηρού αντικειμένου. Απάντηση για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης.

Ο 71χρονος, σύμφωνα με την ενημέρωση της γυναίκας του στους αστυνομικούς, λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για άνοια και αλτσχάιμερ και έπασχε από επιληψία.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και του άμεσου κινδύνου για τη ζωή του, σήμανε συναγερμός το μεσημέρι της Πέμπτης και ζητήθηκε η συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.

Αμέσως ενεργοποιήθηκε κλιμάκιο της Κυνοφιλικής Ομάδας Ερευνας και Διάσωσης με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Δούκα» και τους συνοδούς Γιάννη Παπαλαμπρόπουλο και Παναγιώτη Φωκά με τις έρευνες τους να εστιάζονται σε χώρους και σημεία που σύμφωνα με μαρτυρίες ο ηλικιωμένος συνήθιζε να επισκέπτεται.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕκρυβαν τα ναρκωτικά στις ταπετσαρίες του αυτοκινήτου – Τρεις συλλήψεις
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Νεκρός 43χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ περπατούσε