Έκρυθμη ήταν η νύχτα της Τρίτης στην Αγία Παρασκευή, όταν περίπου 300 νεαροί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή και έκαναν πάρτι με μπύρες και μουσική. Υστερα από δεκάδες καταγγελίες πολιτών, επενέβη η Αστυνομία και η συνέχεια ήταν επεισοδιακή. Πέτρες, μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα εκτοξεύθηκαν από τους νεαρούς εναντίον των ΜΑΤ με αποτέλεσμα η πλατεία να μετατραπεί σε… εμπόλεμη ζώνη.

Η συγκέντρωση έγινε σε κεντρικό σημείο, κι όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η Αστυνομία επενέβη άμεσα, την ώρα που τα τηλέφωνα χτυπούσαν συνεχώς στο κέντρο της Αμεσης Δράσης από αγανακτισμένους πολίτες που τόσο καιρό τηρούσαν τα μέτρα με ευλάβεια.

Αρκετά βίντεο κυκλοφόρησαν από το συμβάν, τα οποία δείχνουν ότι η κατάσταση ξέφυγε… Ωστόσο, μέχρι τη μιάμιση τα ξημερώματα της Τετάρτης, η Αστυνομία δεν είχε προχωρήσει ούτε σε μία προσαγωγή.

Πηγή: aparaskevi-images.gr
Πηγή: aparaskevi-images.gr

Διαδικτυακό το κάλεσμα στο πάρτι, καταγγέλλει ο δήμαρχος

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς κάνει λόγο για προσκλήσεις που «μοιράστηκαν» με ηλεκτρονικό τρόπο επισημαίνοντας ότι «τέτοιου είδους συνωστισμοί αποτελούν ωρολογιακές βόμβες για την μετάδοση του κορονοϊού». Παράλληλα, αναφέρει ότι θα αποταθεί στον πρωθυπουργό επισημαίνοντας και το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών με ορμητήριο τη συγκεκριμένη πλατεία.

Πηγή: Έθνος
Προηγούμενο άρθροΣτους 147 οι νεκροί από κορωνοϊό
Επόμενο άρθροΑΕΚ: «Ποδαρικό» με Γαλανόπουλο