Αποκαλύψεις για τη ζωή και την καριέρα της προχώρησε, μέσα από την εκπομπή MEGA Stories, η Αγγελική Νικολούλη.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» παραδέχθηκε πως η ζωή της κινδύνεψε ουκ ολίγες φορές στην προσπάθειά της να εξιχνιάσει στυγερά εγκλήματα. Δεν το έβαλε, όμως, ποτέ κάτω.

Μιλώντας για όλους και για όλα, η Αγγελική Νικολούλη θυμήθηκε στυγερά εγκλήματα και γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα, αλλά και υποθέσεις που η ίδια κατάφερε να εξιχνιάσει.

Οι απειλές για τη ζωή της και το συμπέρασμά της

Η Αγγελική Νικολούλη δεν έκρυψε το γεγονός ότι έχει δεχθεί απειλές λόγω της φύσης του επαγγέλματος, χωρίς όμως να την έχουν επηρεάσει ποτέ.

«Έχουν γίνει πολλά, εάν είχα επηρεαστεί από όλα αυτά, πολύ απλά θα είχα σταματήσει. Το ότι συνεχίζω μια δουλειά επικίνδυνη νομίζω λέει πολλά. Όταν αποφυλακίστηκε ο Καββαδίας τού έστειλα φιλιά και χαιρετίσματα από την εκπομπή. Είχε πει ότι θα με σκοτώσει. Γενικά πολλά λένε» αποκαλύπτει η δημοσιογράφος.

Ποιο είναι, όμως, το συμπέρασμά της όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο αστυνομικό ρεπορτάζ; «Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Με όλα αυτά που έχω ζήσει λέω ότι δεν υπάρχει. Ακόμη μαθαίνω το έγκλημα, εξελίσσεται και το παρακολουθώ. Υπάρχει ο τέλειος ερευνητής. Εγώ μπαίνω στη θέση του θύματος, στις τελευταίες στιγμές του, τι είδε πώς ένιωσε» είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι
Επόμενο άρθροΠοινή αφαίρεσης τριών βαθμών σε Ηρακλή και ενός βαθμού σε Απόλλωνα Πατρών και Κολοσσό Ρόδου