Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε 4χρονο αγοράκι

Στις φυλακές Γρεβενών οδηγείται ο 28χρονος από το Αγρίνιο, ο οποίος μετά την απολογία του στον στρατιωτικό ανακριτή χθες, κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών Ιωαννίνων. Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατηγορείται για ασελγείς πράξεις κατ’ εξακολούθηση σε 4χρονο αγοράκι του οποίου την φύλαξη είχε αναλάβει η μητέρα του.

Τα στοιχεία του, είχαν δοθεί στη δημοσιότητα με εισαγγελική διάταξη. Ο 28χρονος φέρεται πως τέλεσε τα αδικήματα την περίοδο που έκανε την θητεία του στα Γιάννενα.

Υλικό με σοκαριστικό περιεχόμενο

Όπως μεταδίδει το τοπικό site agriniopress.gr, σε λάπτοπ που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στην οικία του βρέθηκε  πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγοράκια κάτω των 10 ετών και είναι σοκαριστικού περιεχομένου. Χρήστες του λάπτοπ ήταν ο 28χρονος και η μητέρα του.

Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό και ο ίδιος αλλά ενδεχομένως και η μητέρα του θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών. Τη διαδικασία για την περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου. Αντίθετα, την περίπτωση της κακοποίησης έχει αναλάβει η στρατιωτική δικαιοσύνη, μιας και οι γενετήσιες πράξεις φέρεται να διαπράχθηκαν όσο ο 28χρονος ήταν στρατιώτης, μεταξύ Μαρτίου – Μαϊου του 2021.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήρια Μητσοτάκη σε ΔΟΑΤΑΠ: Στους δύο μήνες από τα δύο χρόνια η αναγνώριση πτυχίου εξωτερικού
Επόμενο άρθροΣτη Βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο του υπ. Δικαιοσύνης για το ειδικό ποινικό μητρώο αδικημάτων σε βάρος ανηλίκων