Τροχαίο με μία νεκρή και έναν τραυματία έγινε στο Αγρίνιο. Το δυστύχημα έγινε κοντά στη Γουριώτισσα του Δήμου Αγρινίου. Μια άτυχη 83χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο 85χρονος σύζυγος της είναι ελαφρά τραυματίας.

Το δυστύχημα συνέβη την Τρίτη το απόγευμα στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει τη Γουριώτισσα με τα Όχθια όπου το Ι.Χ. φορτηγάκι, τύπου κλούβας, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε παρακείμενο αύλακα. Το όχημα κατευθύνονταν προς το Αγρίνιο, τόπο κατοικίας των ηλικιωμένων.

Δείτε βίντεο από το σημείο

Επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τους απεγκλωβισμούς

Όπως είναι φυσικό, σήμανε συναγερμός και ακολούθησε κινητοποίηση του ΕΚΑΒ, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τους απεγκλωβισμούς. Η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της ενώ ο άνδρας, ο οδηγός του οχήματος, με ελαφρά τραύματα. Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της 83χρονης.

Για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος ενεργείται έρευνα από την Αστυνομία που σχηματίζει την προβλεπόμενη δικογραφία ενώ από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤι ζήτησε ο Πενταρόφσκι και ποιες διαβεβαιώσεις πήρε από τον Μητσοτάκη
Επόμενο άρθρο«Ύμνοι» Γουάιτ για τον Πρίφτη