Θύμα ενός απατεώνα έπεσε προχθές, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, μια 90χρονη γυναίκα στην Αγριά. Το χρηματικό ποσό των 9.000 κατάφερε να της κλέψει μέσα από το σπίτι της, ένας άντρας, πιθανόν Έλληνας Ρομά.

Ο άνδρας επισκέφθηκε την 90χρονη, το μεσημέρι της Δευτέρας, η οποία διαμένει μόνη της και δήλωσε πως είναι τεχνικός της ΔΕΗ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης του «Astra». Σκοπός της επίσκεψής του, ήταν ένα τεχνικό πρόβλημα με διαρροή ρεύματος που παρατηρήθηκε στη μονοκατοικία της, σύμφωνα με τον ίδιο.

Η 90χρονη ανησύχησε και έδειξε εμπιστοσύνη τελικά στον απατεώνα, ο οποίος, στη συνέχεια, προσποιήθηκε μπροστά της, πως συνομιλούσε από το κινητό τηλέφωνο με το παιδί της, σχετικά με τη βλάβη.

Στη συνέχεια ζήτησε να βγάλει από το στρώμα και όπου αλλού είχε κρυμμένα χρήματα, καθώς κινδύνευαν να καούν, αν έπαιρνε φωτιά από βραχυκύκλωμα το σπίτι, εξαιτίας της βλάβης. Η 90χρονη άρχισε να φέρνει δεσμίδες με χρήματα, να τα εναποθέτει στο σεντόνι και να επιστρέφει με άλλες αποταμιεύσεις, από το σημείο όπου τα είχε κρύψει. Έπειτα, δήλωσε στον απατεώνα πως δεν υπήρχαν άλλα κρυμμένα χρήματα κι εκείνος την έστειλε για κάποιο λόγο σε άλλο δωμάτιο και τότε πήρε το σεντόνι με τα 9.000 περίπου ευρώ και εξαφανίστηκε.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, έχουν ζητήσει υλικό από τις κάμερες της γύρω περιοχής, ώστε να καταφέρουν να βρουν τον δράστη.

 

Προηγούμενο άρθροΔΕΥΑΜΒ: Εργασίες στην οδό Λαρίσης και Αθηνών από Σάββατο 17 Ιανουαρίου
Επόμενο άρθροΒόλος: Διακόπτεται η φορτοεκφόρτωση στο λιμάνι όταν αυξάνονται οι ρύποι