Τον 21ο αγώνα Δρόμου – δυναμικού βάδην (11.4km) με την ονομασία «ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» διοργανώνει την Κυριακή 23 Ιουνίου ο Δήμος Κορινθίων, στα πλαίσια εορτασμού του πολιούχου της πόλης της Κορίνθου Αποστόλου των Εθνών Παύλου όπου δίδαξε στην πόλη κάνοντας την διαδρομή από το αρχαίο λιμάνι των Κεχριών έως την Αρχαία Κόρινθο.

Εκκίνηση: Αρχαίο Λιμάνι Κεχριών

Ώρα εκκίνησης: 09:00πμ

Τερματισμός: Κεντρική πλατεία αρχαίας Κορίνθου

Απόσταση αγώνα: 11,4km.

Σταθμοί υποστήριξης: Στο δρόμο των 11,4km θα υπάρχουν ένας 3 σταθμοί υποστήριξης (στο 2.5, 5, και 7.5km) με εμφιαλωμένο νερό. Στον τερματισμό θα υπάρχει νερό, επιλεγμένα προϊόντα και φρούτα.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά. Κατά την διάρκεια του τερματισμού, θα ανακοινωθούν άμεσα τα ανεπίσημα αποτελέσματα, ενώ την επόμενη ημέρα θα δημοσιευθούν τα επίσημα αποτελέσματα, αφού έχει ολοκληρωθεί και ο έλεγχος τυχόν ενστάσεων από την τεχνική επιτροπή.

Συμμετοχές: Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αθλητές που γυμνάζονται συστηματικά, αλλά και αθλούμενοι δρομείς και περιπατητές. Οι αγωνιζόμενοι στο δρόμο των 11.4 km πρέπει να είναι γεννημένοι το 2003 ή και νωρίτερα (≥16 ετών).

Χρονικό όριο αγώνα: Για την κάλυψη της διαδρομής του δρόμου των 11.4km, τίθεται χρονικός περιορισμός 2h:00min, για την ολοκλήρωση του. Μετά από αυτό το χρονικό όριο, οι δρομείς που θα συνεχίζουν την προσπάθεια τους, θα υποχρεωθούν να συμμορφωθούν με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας της Τροχαίας Κορίνθου.

Βραβεύσεις-Έπαθλα: Βραβεύσεις θα γίνουν στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης (Άνδρες και Γυναίκες) καθώς και στις κατηγορίες έως 29, 30-39, 40-49, 50-59 και 60+ (Άνδρες – Γυναίκες). Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς που θα τερματίσουν στο δρόμο των 11.4 km, θα παραλάβουν για την συμμετοχή τους στο αγώνισμα, αναμνηστικό μετάλλιο και Τεχνικό T-Shirt (μπλουζάκι).

Ασφάλεια αγωνιζομένων – Υγειονομική κάλυψη: Για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, θα φροντίσει η Τροχαία Κορίνθου, ενώ η ιατρική φροντίδα των δρομέων, εφόσον χρειαστεί κατά την διάρκεια του αγωνίσματος, αλλά στον τερματισμό, θα παρασχεθεί από το Νοσοκομείο Κορίνθου σε συνεργασία με ομάδα εθελοντών. Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος, δεν επιτρέπεται να ακολουθούν τους δρομείς, αυτοκίνητα, μηχανάκια ή άλλα οχήματα. Η οργανωτική επιτροπή συστήνει σε όλους τους αγωνιζόμενους ηλικίας μεγαλύτερης των 35 ετών, για την δική τους ασφαλή συμμετοχή, να υποβληθούν προηγουμένως στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, που θα βεβαιώνουν ότι είναι ικανοί να συμμετέχουν σε προσπάθεια τέτοιας έντασης και διάρκειας. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για τους συμμετέχοντες στους αγώνες.

Δηλώσεις Συμμετοχής:
Την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων (Κυριακή 23-06-2018) οι διοργανωτές θα δεχθούν πολύ περιορισμένες (20-30) δηλώσεις συμμετοχής.

Για πληροφορίες σχετικές με τον αγώνα στο τηλ 6943076065 κ. Παρτσινέβελος Κων/νος ώρες 09:00-14:00.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Τα έξοδα διεξαγωγής του αγώνα είναι ευγενική χορηγία του Δήμου Κορινθίων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Κυριακή: 23-6-2019

07:30-8:45. Παραλαβή αριθμών από την Γραμματεία στην εκκίνηση (λιμάνι Κεχριών)

09:00. Εκκίνηση δρόμου 11.4 km

11:00-11:30. Απονομή επάθλων

11:00-12:00. Μεταφορά δρομέων από τον τερματισμό με λεωφορεία διοργανωτών στο χώρο εκκίνησης για παραλαβή οχημάτων από το χώρο στάθμευσης στην εκκίνηση.

12:00. Λήξη αγώνων

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.eurokinissi.gr

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟ Καραμανλικός χώρος ταλαιπωρείται από την μεταλλαγμένη ηγεσία της ΝΔ (audio)
Επόμενο άρθροΙούνιος, ο μήνας με τους περισσότερους κεραυνούς – Πάνω από 100.000