Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020, 21:59

Ακόμη ένα πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στην ΑΕΚ, εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, για το πρωτάθλημα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα ο Εμάνουελ Ινσούα δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα λόγω κάκωσης στο γαστροκνήμιο και τέθηκε νοκ-άουτ από το ντέρμπι «δικεφάλων».

Μετά από αυτήν την εξέλιξη δημιουργείται  μείζον πρόβλημα στην ΑΕΚ όσον αφορά στον καταρτισμό της ενδεκάδας, αφού απών είναι και ο Ελντερ Λόπες με βαρύ διάστρεμμα.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει μπροστά του έναν περίπλοκο γρίφο. Μια επιλογή είναι να παίξει με τριάδα στην άμυνα (Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Χνιντ ή Νεντελτσεάρου) και να χρησιμοποιήσει κάποιον σαν τον Αλμπάνη να καλύψει όλη την αριστερή πτέρυγα.

Μια άλλη επιλογή είναι να μετατοπίσει τον Βασιλαντωνόπουλο αριστερά, καθώς ο 28χρονος άσος αι προσαρμόζεται εύκολα σε άλλες θέσεις πέραν της φυσικής του, αυτής του δεξιού μπακ.

Στην περίπτωση αυτή, δεξιά θα παίξει ο Παουλίνιο, που επίσης προέρχεται από τραυματισμό.

Στο προσκήνιο έρχεται νομοτελειακά και ο νεαρός (2003) αριστερός μπακ Μάριο Μιτάι, που ανέβηκε φέτος από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα και δεν έχει πάρει ακόμα το «βάπτισμα του πυρός» σε επαγγελματικό επίπεδο.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020, 22:04

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑναδρομικά συνταξιούχων – “Κλείδωσαν” οι ημερομηνίες καταβολής (video)
Επόμενο άρθροΑντιπαράθεση Χ. Σταϊκούρα – ΣΥΡΙΖΑ για το ποσοστό ανάπτυξης των προηγουμένων ετών