Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021, 20:46

Με τον Ντάρκο Γέβτιτς να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα, επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ που είχαν τριήμερο ρεπό μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα (2-2) και ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος. Ο Ελβετός χαφ είχε υποστεί βαρύ διάστρεμμα στο ματς με τον Ατρόμητο στις 17 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι το συνολικό διάστημα απουσίας του από τους αγώνες θα ξεπεράσει τον ένα μήνα.

Αυτό που μετράει, όμως, είναι ότι θα δώσει το «παρών» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21/11) και ο Γιαννίκης θα έχει στα χέρια του όλες τις εναλλακτικές. Ανάμεσά τους, ασφαλώς, βρίσκεται και ο Στίβεν Τσούμπερ ο οποίος επέστρεψε από την Ελβετία σήμερα για να αρχίσει θεραπεία στους προσαγωγούς, για την οποία εκτιμάται ότι θα χρειαστεί περίπου μία εβδομάδα. Οριακά, δηλαδή, αλλά από την ΑΕΚ δεν εκφράζεται η παραμικρή αμφιβολία ως προς τη συμμετοχή του.

Απουσιάζουν οι διεθνείς Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Τζαβέλλας, Γεράσιμος Μήτογλου, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Εχσάν Χατζισαφί, Μιλάντ Μοχαμάντι, Ντάμιαν Σιμάνσκι, Ζίγκα Λάτσι και Μάριο Μιτάι.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021, 20:47

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣέρρες – Παρέμβαση εισαγγελέα για τον πατέρα που δεν στέλνει τα παιδιά του σχολείο γιατί δεν θέλει να φορούν… μάσκα
Επόμενο άρθροΗΠΑ – Στο υψηλότερο επίπεδο 30ετίας ο πληθωρισμός!