Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021, 18:10

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ με έναν τραυματισμό που αντιμετωπίζει ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός φορ αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι σοβαρό πέραν ενός μυϊκού σπασμού. Θα συνεχίσει τις προσεχείς ημέρες με θεραπείες και ο ίδιος δεν εκφράζει κάποια ανησυχία όσον αφορά τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης προχωράει με πολύ προσεκτικά βήματα τόσο στη δική του περίπτωση όσο και σε αυτή του Στίβεν Τσούμπερ που επίσης συνεχίζει τις θεραπείες για το πρόβλημά του στον προσαγωγό. Υπάρχει χρόνος και δεν συντρέχει λόγος βιασύνης, ενώ οι πιθανότητες είναι με το μέρος της ΑΕΚ.

Η ομάδα έχει επιστρέψει από την Πέμπτη στις προπονήσεις από τις οποίες απουσιάζουν οι διεθνείς Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Τζαβέλλας, Γεράσιμος Μήτογλου, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Εχσάν Χατζισαφί, Μιλάντ Μοχαμάντι, Ντάμιαν Σιμάνσκι, Ζίγκα Λάτσι και Μάριο Μιτάι.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021, 18:11

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός – «Έφυγε» από τη ζωή 51χρονη αρνήτρια
Επόμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης – Συναντήθηκε με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, στο Παρίσι