Με ακόμα ένα χρυσό βραβείο, που αυτή τη φορά απονέμεται για την υγιεινή και την ασφάλεια στους χώρους εργασίας, τιμήθηκε η Σελόντα. Η νέα τιμητική διάκριση έγινε στο πλαίσιο των Health & Safety Awards 2019 και πιο συγκεκριμένα στην Γ’ ενότητα των βραβείων «Δραστηριότητες Εμπέδωσης Εταιρικής Κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας».

Ο  πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Σελόντα κ. Αθανάσιος Σκορδάς, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Είναι χαρά και τιμή για όλους εμάς στη Σελόντα, η απονομή τέτοιων βραβείων. Δείχνουν ότι βρισκόμαστε μεταξύ των επιχειρήσεων που επενδύουν αποφασιστικά στο ανθρώπινο δυναμικό τους κι αποσκοπούν στη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγιεινής των εργαζομένων τους.

 

Για την επίτευξη αυτού του στόχου έχουμε κάνει πράξη μια ολοκληρωμένη διαχείριση των επαγγελματικών κινδύνων και ένα πλήρες σχέδιο αναγνώρισης, εκτίμησης και αντιμετώπισης τους. Η Υγιεινή κι η Ασφάλεια των εργαζομένων στην εταιρεία μας, έχουν γίνει αναπόσπαστο τμήμα της εταιρικής μας κουλτούρας. Τα αποτελέσματα ικανοποιούν και δικαιώνουν ολόκληρη την οικογένεια της Σελόντα».

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕπανήλθε στα κέρδη το 2018
Επόμενο άρθροΈβαλε «χέρι» σε 816.000 λογαριασμούς η εφορία