Πριν από μερικές μέρες, η Αθηνά Ωνάση έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, ύστερα από πολύ καιρό. Ήταν καλεσμένη στον λαμπερό γάμο του Σάμι Ζέιν με τη Λόρεν φαν Μπέρκελ στο Μονακό.

Η επανεμφάνισή της στη δημόσια ζωή προκάλεσε αίσθηση, αφού (ειδικά μετά το διαζύγιό της με τον Ντόντα) η Αθηνά Ωνάση έχει επιλέξει να ζει σε μια μικρή πόλη της Ολλανδίας και να ασχολείται με τα άλογά της. Δεν αρνήθηκε την πρόσκληση να είναι παρούσα στο γάμο της φίλης της στο Μονακό.

Μετά τις εικόνες από το γάμο, σήμερα (08.10.2021) η εκπομπή Happy Day έφερε στο φως νέες εικόνες της Αθηνάς Ωνάση και τις χαλαρές βόλτες της στο Μονακό, πριν από τον γάμο του Σάμι Ζέιν με τη Λόρεν φαν Μπέρκελ.

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται ντυμένη απλά και χωρίς σωματοφύλακες να κάνει τα ψώνια της στους δρόμους του Μόντε Κάρλο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η χρυσή κληρονόμος βρέθηκε και στο pre-wedding πάρτι που έγινε.

 

Η νέα ζωή της Αθηνάς Ωνάση

Η Αθηνά Ωνάση από τον χωρισμό της και μετά, αρνείται την παραμικρή δήλωση και αναφορά στην προσωπική της ζωή. Η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση από το 2016 και μετά ζει μόνιμα σε μια ήρεμη κωμόπολη της Ολλανδίας, στο Φαλκενσβάαρντ. Εξ΄ ου και η φιλία της με τη νύφη στον γάμο της με τον Σάμι Ζέιν.

Εκεί έχει δημιουργήσει μια ήρεμη καθημερινότητα, στην οποία πρωταρχικός της σκοπός είναι η ανατροφή των αλόγων της και τους αγώνες ιππασίας. Η επιλογή μάλιστα της συγκεκριμένη κωμόπολης δεν ήταν καθόλου τυχαία, μιας και στην κωμόπολη Φαλκενσβάαρν μεγάλο μέρος των κατοίκων ασχολείται με την εκτροφή αλόγων.

«Όσο ζούσε με τον Αλβάρο, είχε κάνει ένα βήμα πίσω, λες και όφειλε να του αφήσει το προνόμιο της υπεροχής στον χωμάτινο στίβο», δήλωνε άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

«Βέβαια τον ακολουθούσε στους αγώνες, ακόμα και αν δεν αγωνιζόταν η ίδια. Τώρα, πλέον, διεκδικεί σοβαρά μια θέση στο βάθρο, δηλώνοντας συμμετοχή σε όλο και περισσότερους αγώνες», πρόσθεσε.

Το προφίλ στο instagram για λίγους

Η Αθηνά Ωνάση συμπληρώνει μια πενταετία μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της, κρατώντας απόσταση και από τα social media. Η χρυσή κληρονόμος κλείνει τον λογαριασμό της στο instagram επιστρέφοντας μετά από καιρό, με νέο account στο οποίο κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί ότι διαχειρίζεται η ίδια.

Η χρυσή κληρονόμος ζει μακριά από την κοσμική ζωή κρατώντας επαφές με ελάχιστους ανθρώπους. Η ίδια μάλιστα έχει να επισκεφτεί τη χώρα μας δύο χρόνια, από το 2019. Η Ελληνική Ομοσπονδία έχει καλέσει την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση στην Αθήνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Δεν με ενδιαφέρει η κοινωνική ζωή, μου αρέσει η ησυχία που έχουμε μαζί», είχε δηλώσει σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις της.

To άρθρο Αθηνά Ωνάση: Χαλαρή για ψώνια στο Μονακό – Η νέα της ζωή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔακτύλιος – Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας
Επόμενο άρθροΒόλος – Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του μπροστά στα έντρομα μάτια του παιδιού τους