Η Αθηναΐς Νέγκα ήταν η σημερινή καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» στο Open, την οποία παρουσιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Όλοι προδικάζουμε τις σχέσεις μας. Μερικές φορές οι σχέσεις αντέχουν, άλλες δεν αντέχουν. Νομίζω έχουμε μια ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί και προχωράμε έτσι κι αλλιώς», ανέφερε αρχικά η Αθηναϊς Νέγκα.

Και αιτιολόγησε: «Υπήρχε αγάπη, υπάρχει αγάπη, αλλά υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες, αγάπες που εξελίσσονται και αγάπες που κρατάνε χρόνια.

Αυτό είναι και το πρόβλημα, όταν οι άνθρωποι χωρίζουν δεν άντεξε η αγάπη. Όταν αντέχει η αγάπη, μια χαρά πάνε όλα. Δεν με δυσκόλεψε στο να πάρω μια τέτοια απόφαση εφόσον υπάρχει και παιδί στη μέση. Δεν πρέπει να μπλέκουμε καθόλου τα παιδιά στα διαζύγια.

Τα βάζουμε μπροστά, λέμε ατάκες ότι υπάρχει ένα παιδιά και δήθεν σχέσεις και γάμους», ανέφερε η Αθηναΐς Νέγκα.

«Ήταν καιρό αυτή η ιστορία και μετά πήρα απλά την απόφαση να το δημοσιοποιήσω για να ξεμπερδεύω», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της για τον χωρισμό της η Αθηναϊς Νέγκα.

https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Αθηναΐς Νέγκα: Δούλευα ταυτόχρονα στην ενημέρωση, αλλά και σε lifestyle περιοδικά”,”description”:”Για τη λεύκη που εμφανίστηκε μετά την εφηβεία της, τη σατιρική εκπομπή Λάβα, αλλά και το τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση, μίλησε η Αθηναΐς Νέγκα. “,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMi8xMS8zMC8xMS8wMl8zNF82Mzg3Mzg0YTA4YjQ4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT15M19S”,”uploadDate”:”2022-11-30T11:05:24.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-copk8rawcv1t”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

To άρθρο Αθηναϊς Νέγκα για το διαζύγιο: Πήρα την απόφαση να το δημοσιοποιήσω για να ξεμπερδεύω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία Αριελ: 112 και στην Πιερία – Όχι στις άσκοπες μετακινήσεις
Επόμενο άρθροΣτο νοσοκομείο εκτάκτως ο Πελέ