Κτηνοτρόφος έσωσε σκύλο που πνιγόταν στα νερά της τεχνητής λίμνης στα Κανάλια.

Ο σκύλος προσπαθούσε να πιει νερό έπεσε στο νερό και έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Τότε ο κτηνοτρόφος, χωρίς δεύτερη σκέψη, έβγαλε τα ρούχα του, βούτηξε στο νερό της λίμνης και τον έβγαλε έξω.

Ακροατής του «ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΑ» καταγγέλλει πως εδώ και χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής φωνάζουν πως υπάρχει θέμα στην τεχνητή λίμνη, γιατί εκεί παίζουν τα παιδιά τους και υπάρχει κίνδυνος να πέσουν μέσα:

«Εδώ και χρόνια φωνάζουμε, παίζουν τα παιδιά γύρω γύρω με τα ποδήλατα, αν κάποιο πέσει μέσα θα έχουμε άσχημα νέα. Δεν το καταλαβαίνει κανένας, το γράψανε όλα τα τοπικά site. Να τους τα πείτε γιατί σίγουρα θα πέσει παιδί που παίζει με το ποδήλατο και δεν είναι λύση να αδειάζει η πυροσβεστική το νερό… Η εκπομπή σας μετράει, πρέπει να μαθευτεί παντού, να κάνουν κινήσεις, αύριο μπορεί να είναι κάποιο παιδί και να μην είναι κάποιο ζώο», κατήγγειλε σήμερα το πρωί ο ακροατής, στη σελίδα του «ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΑ» στο facebook.

 

Προηγούμενο άρθροΔημοπρατείται η κατασκευή νέου κτιρίου και η μετεγκατάσταση του 1ου Νηπιαγωγείου Αλμυρού
Επόμενο άρθροΔύσκολο το έργο για τη ΔΕΥΑΜΒ μετά την κρίση της προσφυγής για το μισθολογικό ως «απαράδεκτη» από τον Άρειο Πάγο