Με στόχο τη δημιουργία και εμπέδωση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης που αναπτύσσονται με τη φυσική παρουσία και το διάλογο, η ΕΛΑΣ καθιερώνει ημέρα ακρόασης πολιτών, καθώς και εκπροσώπων διαφόρων φορέων και οργανισμών.

 

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, συγκροτείται τετραμελής επιτροπή από αξιωματικούς της ΓΑΔΑ, η οποία θα δέχεται σε ακρόαση πολίτες που επιθυμούν να εκθέσουν θέματα που τους απασχολούν, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα από 14.00 έως 22.00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Αθηνών επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 173.

 

Σε περίπτωση που ο αριθμός των υποβληθέντων αιτημάτων ακρόασης καθιστά αδύνατη τη δυνατότητα ανταπόκρισης στο σύνολό τους, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται σχετικά, προκειμένου είτε να επανακαθορίζεται ο χρόνος συνάντησης είτε να επιλέγεται, σε συνεννόηση μαζί τους, εναλλακτικός τρόπος χειρισμού του θέματος.

 

Οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματα ακρόασης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, εγγράφως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ή τηλεφωνικά στον αριθμό 210-6476006 καθημερινά από 10.00 έως 13.00 .

 

Κατ’ εξαίρεση, για τον τρέχοντα μήνα τα αιτήματα θα υποβάλλονται κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως 15 Οκτωβρίου τις ίδιες ώρες.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑπόφαση ΕΓΣ για έκδοση ομολογιακού έως €3,8 εκατ.
Επόμενο άρθροΔύσκολες ώρες για την J&P Overseas και τους εργαζόμενους